Arama sonuçları: *

1. W

Oyunlardaki Jitter Problemi

Testlerde sıkıntı gözükmüyor fakat oyunlarda anlık jitter spike oluyor. Modem ile alakası olabilir mi?
  2. W

Oyunlardaki Jitter Problemi

Oyunlarda jitter yaşıyorum ağdan kaynaklı anlık takılmalar oluyor. Jitter spike tarzı. Şuan telekom fiber alt yapılı internet kullanıyorum internet sağlayıcım superonline. Superonline bulunduğum bölgede telekom fiber alt yapısını kiralıyormuş. Başka bir yerde denedim hem internet sağlayıcısı...
  3. W

Çözüldü✓ Yeni aldığım monitörde böyle bir sorun var

Şükür valla
  4. W

İade/değişim kararı verdiler
  5. W

Hayır daha bir şey denmedi, bekliyorum
  6. W

Arkadaşlar monitörü aldığım mağazaya sağlam bir şekilde götürdüm. Mağaza kontrol etti ve teknik servise yolladı. Bugün servisin sistemine yüklenmiş fotoğraflarda monitörümün hasar aldığını gördüm??? Şimdi nolcak???
  7. W

Hocam iade edersem yenisini alamam çok zamlandı :(
  8. W

Görselde çok belli olmamış, gerçekte biraz daha belli
  9. W

Yeni aldığım monitörde işaretlediğim yerde ufak bir karartı var dikkat edince belli oluyor. Ölü piksel değil karartı gibi büyük ihtimal panelle alakalı. Garantiye verirsem yenisiyle değişirler mi yoksa tamir mi olur? Önemli bir sorun mu?
  10. W

Çözüldü✓ Yeni aldığım sistemde Kernel Power 41(63) hatası lütfen yardım!

Birkaç gün önce bu sistemi aldım: https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5070-a6220m-k-1tb-ssd-16gb-ram.html Fakat oyuna girdiğimde 10-15 dakika sonra oyunun ekranı donup sistem kendine reset atıyor. Olay görüntüleyicisi resimlerini görsel olarak ekledim Kaç gündür uğraşıyorum...
Geri