Arama sonuçları: *

1. L

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

sistem kendisine sürekli reboot atıyor açılmıyor redditte veya msi forumlarına sorunlara bakabilirsiniz yeni ram almak zorunda kaldım sistem çalışsın diye elimde kaldı ramler
  2. L

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

kral 270k plus için iyi ram dediğin ram kullanılan anakart modeline göre çalışmayabilir işlemci çok yeni pek testi yok patriot ramlerde genel bir sıkıntı var ultra 2 nesil için geçerli bu dediğim 1 nesilde problem yok insanlara ram direkt iyi diye 270k plus için harika demeyelim alırlar testi...
  3. L

Steam Ailesi Hakkında

bizim ailede baya bir oyun var hala daha oyun alıyoruz ama mesela tlou 1 2 spider man oyunları ne bileyim bu tarz bazı AAA oyunlar yok bunları para verip almak istemiyoruz onun yerine bu oyunlara sahip birini aileye almak daha mantıklı geliyor bizde oynayabileceği bir sürü oyun var zaten sadece...
  4. L

Çözüldü✓ MSI B850 Gaming Plus Wifi Pz Anakart Fazeon F25 Kasaya Uyumlu Mu?

burada sormak yerine daha pratik olmasını istiyorsan https://pcpartpicker.com/list/ ten bakabilirsin aşağıda muhtemel sorunları paylaşıyor seninle. Hatırladığım kadarıyla burada da söylüyor olması lazım. https://www.buildcores.com/setup/G62rVNiG0?view=build 1782508683 soruna cevap vermeyi...
  5. L

Steam Ailesi Hakkında

Arkadaşlar merhaba bildiğinizi üzere steam aile hesabı politikası değişti. Sadece arkadaşınsa o kişi aileye alabiliyorsun ama aileden atılırsa veya çıkarsa 1 sene boyunca başka ailelere giremiyor. Bizim steam ailemiz var ben dahil 4 kişiyiz 2 kişilik yer var yani (kendin hariç 5 insan) ben bizim...
  6. L

Bunu Alırsam Kara Geçer Miyim?

steamidledan kartları otomatik düşürüp satsam kar bırakır mı bırakırsa kaç bırakır veya şansımı deneyip kartları birleştirirsem pahalı arkaplanları çıkabiliyor ne diyorsunuz?
  7. L

Steam Görsel Yüklenmeme Sorunu

betaya katıldım düzeldi bütün oyunlarımı sildim yanlışlıkla
  8. L

Steam Görsel Yüklenmeme Sorunu

Görseldeki gibi steam revodan steami silip yeniden kurdum hala aynı sorun ne olabilir (revodan steam silmeyin client silcek sandım her şeyi sildi)
  9. L

Yardım Başıma Gelen Garip Olay?

hemen cs haftalık drop al
  10. L

Thermal Throttling ve Over Heating Problemi

biosta cpu lite loadu 17den mode 9a düşürmüş pl1 ve pl2 degerlerini de 200e cekmiş 1781877727 son test görüntüsü böyle
  11. L

hiçbir fikrim yok ne kablosu olduğuna dair arkadaşımla ben farklı illerde oturuyoruz sorarım ne olduğunu. biosta watt ayarı gibi bir şey yapıp düzeltmiş sanırım forumlarda aynı sorunu yaşayan birkaç kişi daha olmuş 89 derecelere kadar düşmüş artık testten sonra 1781876905
  12. L

sorma ne biçim bi bilgisayarcıysa bu garip garip şeyler yapmış sorun anakartın fazla agresif çalışmasıymış bios menüsünden düzelttik
  13. L

Anakartta Elektrik Var ama Tetiklenmiyo Fanlar Dönmüyo

anakarttan çalıştırmayı deneyebilirsin eğer çalışırsa psu bozuk olabilir veya kasanın çalıştırma tuşunun anakartta bağlı olduğu yer oynamış olabilir
  14. L

Arkadaşlar merhaba arkadaşıma yeni bir sistem topladık bileşenler şu şekilde. Lian Li INF 217 MSI MAG B860 TOMAHAWK WIFI Asus RTX 5070 DUAL OC Edition Crucial Pro 16 GB 6400 MHz CL38 CP16G64C38U5B Kingston KC3000 Gen4 1tb m2ssd Intel Ultra 7 270K Plus Thermalright Phantom Spirit 120 SE...
  15. L

270k Plus ve 5070 Ti Sistem Arıyorum

16GB PATRIOT DDR5 PVV532G60C30 6000MHz 2x16 ram aldım ben kendi sitesinde uyumlu gösteriyor bu rami sistemi kurduğumda sürekli bootluyordu kendini görüntü vermiyordu bios bile güncelledim düzelmedi gittim yeni ram aldım düzeldi sistem sonrasında bende bootlanmayınca sistem msi forumunda ve...
  16. L

gören model yok en iyi workstation işlemci 270k plus
  17. L

ben kendim topladım aynı sistemi parça tercihlerim şöyleydi Lian Li INF 217 Black Kasa MSI MAG B860 TOMAHAWK WIFI Asus RTX 5070 DUAL OC Edition Patriot Viper Venom RGB 16 GB 6000 MHz CL30 2x16 Kingston KC3000 Gen4 1tb m2ssd Intel Ultra 7 270K Plus Thermalright Phantom Spirit 120 SE...
  18. L

Yeni Topladığım Sistem Çalışmıyor

evet doğru 1780776684 ezdebug ledleri yok normal ledler var sarı yanıyor dram hatası olan pc açılıyor görüntü yok bios ekranı yok sistem 3 5 kere kendini yeniden başlatıp en sonunda kapanıyor 1780776969 MSI MAG B860 TOMAHAWK WIFI ile Patriot Viper Venom RGB 16GB 6000MHZ CL30 PVVR516G60C30 DDR5...
Geri