Arama sonuçları: *

• Users: qbec
  • Order by date
  1. Q

Wraith sitesi iade sürecleri nasıl oluyor?

Teşekkürler ilgilendiğiniz için
  2. Q

Hocam siz hangi klavyeyi kullanıyorsunuz ve kullandığınız klavyenin artıları eksileri nedir?
  3. Q

Kral onuda yapıyorum da birine karar veriyorum hop birisi bir şey söylüyor aklım karışıyor ne yapicam ne edicem karar veremedim.
  4. Q

Yardım Rapid trigger klavyeye geçmelimiyim

Hocam apex pro hakkında bir düşüncen var mı acaba veya logitech g pro x hakkında tercih edilir mi?
  5. Q

Ne alayım kral vallaha çok kararsız kaldım aklım steel series apex proya da kayıyor logitech g pro x e de uzun süre kullanmak istiyorum aldığım klavyeyi bir türlü karar veremedim
  6. Q

Kendi mağazasında sattığı diğer marka ürünlerde bu geçerli değil mi?
  7. Q

Wraith w75 v2 modelini almayı düşünüyorum wraithin kendi sitesinden alacağım mesela klavyeyi açtım inceledim klavyeyi beğenmedim iade süreçleri nasılsın oluyor bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  8. Q

4k-5k arası hot swap bir manyetik klavye

Galiba kablo ilede 1000 hz oluyormuş bu modelde çokta bir bilgi yok açıkçası bu arada teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 1769543499 Kabloluda 8000 hz veriyor mu internette bilgi bulamadım darmoshark ile ilgili
  9. Q

Kablosuzda 1000 hz e kadar destekliyor diye biliyorum ama sonuçta darmoshark top 75 i kablo ilede kullanabiliyoruz herhalde böylelikle 8000 hz kullanılıyor
  10. Q

Wraith w75 hakkında şikayeti olan var mı?

Rgb tarafından sıkıntım yok tek derdimiz o olsun tuş takımıyla halledilir o
  11. Q

Darmoshark top75 ile wraith w75 ikiside manyetik ve hot swap ben bunların switchlerini değiştirmek istediğim zaman herhangi bir manyetik switchle değiştirebiliyor muyum?
  12. Q

Wraith w75 hakkında şikayeti olan var mı?

Wraith w75 v2 almayı düşünüyorum kullanıpta sorun yaşayan marka desteği,yazılım vs bunlar gibi sorunlar veya fikirleriniz var mı?
  13. Q

Apex pro wireless nasıl sizce hot swap değil ama bu seferde marka kalitesi var
  14. Q

Darmoshark ile bunun arasında kalsanız hangisini önerirsiniz birinde kablosuz özelliği var birinde yok daha başka farklar var mıdır sizin için
  15. Q

Buna switchleri ile ilgili sorun var takılma yapıyor falan var diye okumuştum kullanıyorsan böyle bir şey var mı?
  16. Q

Sadece cs oynayacağım ve yazılımcıyım kablosuz olmasıda iyi olur
  17. Q

4k-5k arası hot swap bir manyetik klavye ariyorum cidden saglam bir şey olsun önerilerinizi alabilir miyim?
Geri