Arama sonuçları: *

1. Knnmw

BEDAVA! FC 25 OFFLİNE SINIRSIZ OYNA/OFFLİNE HESAPLARA PARA VERME

Ben yapıcam zatende onun bilgisayarında olacak işte
  2. Knnmw

BEDAVA! FC 25 OFFLİNE SINIRSIZ OYNA/OFFLİNE HESAPLARA PARA VERME

Kardeşime denettireyim bir bende gelişmeleri yazarım.
  3. Knnmw

30k bütçeli en iyi pc önerisi

https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-corsair-16gb/ şu nasıldır hocam bir arkadaşa bakıyordum bende.
  4. Knnmw

Age of history çok kısa

Kısa oyun zaten sen eu4 veya hoi4 başla hoi4 eu4'den daha kolay diye biliyorum. Onlara alışınca crusader kings 3 veya victoria 3 bakarsın.
  5. Knnmw

E posta kaydedince kişiler değişti (telefon)

Mail değişince de gitmemiş. numaraları oradan silince babasından silinir mi ?
  6. Knnmw

E posta kaydedince kişiler değişti (telefon)

Arkadaş telefona gmailden babasının hesabını girmiş ve babasının rehberindeki kayıtlı kişilerin hepsi buna geçmiş böyle bir sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. (Derdini tam anlatamadık)
  7. Knnmw

S22 çok uzun sürede şarj oluyor.

mantıklı ama şu an alsam babam niye aldın diye kızar kesin o yüzden hiç almayayım. :D
  8. Knnmw

sepete ekledim ama sorunun kaynağını buldum kullandığım uzatma kablosu bozukmuş galiba düz prize taktım 1 saat dedi tam şarjı 2 saatte falan dolduruyor herhalde. 25w benim adaptör büyük ihtimalle.
  9. Knnmw

Telefon eski değil bu arada yani şarj kablosundan veya adaptörden olduğunu düşünüyorum 300e falan güzel bir kablo ve adaptör bulabilir miyim ? 1736285709 https://www.akakce.com/sarj-aleti/en-ucuz-spigen-powerarc-arcstation-pro-pe2015-45-w-type-c-kablolu-hizli-fiyati,742327288.html yoksa şöyle...
  10. Knnmw

Çözüldü✓ 700 tl Müzik için kulak içi kablosuz kulaklık onerisi.

t13 güzel ben kullanıyorum memnunum bir arkadaşım daha aldı o da memnun.
  11. Knnmw

Dosyayı nasıl silerim silinmiyor

goodbyedpida unins şeysi olması lazımdı öyle siliniyor ya da pcyi yeniden başlat öyle sil.
  12. Knnmw

Just cause 4 amacı nedir nasıl oyundur?

Sırf iki üç şey patlatıp eğlenmek için indirmeye değmez açıkçası.
  13. Knnmw

Cyberpunk'a crack phantom liberty yüklenir mi ? Evet yüklenir.

Hiç bilmiyorum hocam bir araştırmak lazım.
  14. Knnmw

Dosya konumunu aç diyip buluyorsun onları da dediğim gibi emin değilim oyunu en son 2 sene önce oynadım.
  15. Knnmw

Dodirepack veya kaşıkçı abladan dlc dosyasını indirip bir şeyler yapıyorduk ama aklımda değil save dosyasını alabiliyorsan direkt crack indir. Ya da dediğim sitelerden sadece dlcyi indirip oyun dosyalarının içine at olabilir. Ama yedek kayıt almayı unutma.
  16. Knnmw

Çözüldü✓ Hangi ekran karTı seçimi daha iyi olur

Bayadır piyasayı takip etmiyorum o yüzden bir şey öneremeyeceğim ama hatırladığım kadarıyla bios ana menüsü olarak msı'ınki de iyiydi.
  17. Knnmw

Çözüldü✓ Hangi ekran karTı seçimi daha iyi olur

Neyine alışamadın ki sanki her gün 2 3 saat bios ekranında falan takılıyonuz :D 1735503663 Şuna da çok gerek yok iki ekran kartı girişi olan ama asustan daha ucuza çözebileceğin ana kartlarla pcıx16dan dönüştürücü ile m2 ssd takarsın fiyatları yakınsa tabii ki asus alabilirsin veya para bolsa...
  18. Knnmw

🔥İndirim EPİCGames sepetim nasıl

Epic düz torrentten daha kötü galiba ya daha yavaş indiriyor çünkü :D
  19. Knnmw

🔥İndirim EPİCGames sepetim nasıl

kaşıkçı abladan falan oynarsan oraları kullan hikayeli oyunlara 3.5k verme bence* yok diyorsan da bunların belki daha ucuz alternatif satışları vardır iyi araştır derim.
  20. Knnmw

Rainbow Six Siege alınır mı?

Reembey kanalına bakın güzel içerikleri var.
Top Bottom