Arama sonuçları: *

• Users: Knnmw
  • Order by date
  1. Knnmw

Üniversite İçin Tablet Önerisi Lazım!!!

telefon falan da samsung ise senkronize olmaları çok tatlı benimde öyle ve kalemi bence çok iyi samsung tabletlerin
  2. Knnmw

Aynı Bilgisayardan Oynamalık 2 Kişilik Oyun Önerisi

Split fiction, item satıştan paylaşımlı hesap alın oynayın (REKLAM DEĞİLDİR) OppsGamerShop mu ne var ben alıyorum oradan iyi duruyor
  3. Knnmw

RX 7600 Furmak Sonuçlari İyi mi? ?

bende aynı markanın 6700xt modeli var max 72 derecelerde takılıyor çok geldi bana.
  4. Knnmw

Rehber 2026 Eylül Alınabilecek En Mantıklı Aı Abonelikleri Rehberi

Bu harbi çok iyi ama uygulamanın içinden üyelik iptali yapılmıyor onu çözebilen varsa güzel şey. (Tabii sanal kartla alırsanız sıkıntı yokta iş bankası saçma bir şirket olduğu için açtırmamıştı ve 2 ay boşa ödemiştim) Ya da ben yapamadım.
  5. Knnmw

Windows 10'dan 11'e Geçilir mi ?

daha açıklayıcı bir konu yok mu ya 7 sayfa okudum 2 3 tane adam kavga ediyo resmen :D
  6. Knnmw

Windows 10'dan 11'e Geçilir mi ?

Zaten çok iyi bir sisteme geçmeden w11'e geçilmez bence. Yani ben olsam durduk yere geçmem bi format atasım gelir yol üstü 11'e geçerim öyle bir şey.
  7. Knnmw

Öneri Sistemime Kaç W Psu Yeterli Olur ?

ama ekran kartı hala az çekiyo gibi 1789503333 Deepcool pl750d olması lazım. Teşekkürler. 1789503896 @yusuf7878 https://www.gpumagick.com/scores/3142889 direkt başlattım sıfır ayar böyle geldi
  8. Knnmw

yeniyi taktık düzelmiş gibi
  9. Knnmw

3000 3.300 falan
  10. Knnmw

evet onu bende fark ettim demin. https://www.incehesap.com/deepcool-pl750-d-750w-atx-3-1-80-bronze-guc-kaynagi-fiyati-89469/ ya da 1st player alcam ikisinden biri teşekkür ederim öneri için.
  11. Knnmw

hocam 650wlık bir şeylerde atabilirisiniz yükseltmeyiz gibi pcyi daha
  12. Knnmw

öyle yapacağım gibi ya 650 ya 750 1789307880 Bu markayı da ilk defa duydum ne kadar çok marka çıkmış. Fiyatı iyiymiş bunun bunu alabilirim o zaman.
  13. Knnmw

Hocam 200w çekince starta bastığım gibi kapanıyordu :D bende düşürdüm 1789307281 Ya sistemi kardeşime vereceğim belki o da ileride yükseltir falan biraz daha yüksek watt değerlerine çıkabilirim gibi bütçe 3-3.8k falan
  14. Knnmw

şu an para yok çok ama alcam en yakın zamanda psu öneriniz var mı sizin de ?
  15. Knnmw

Aynen gördüm şimdi bu değerlerde yük altındaki çoğu oyunda kapanır herhalde bu pek ekran kartını düşürmekle falan olmaz gibi
  16. Knnmw

nasıl anladınız acaba ben bakıyom bir şey anlamadım yarım saattir testte daha kapanmadı şu an. 1789304811 he voltajlardan anladınız sanırsam değil mi ?
  17. Knnmw

hocam ekran kartına undervoltage gibi bir şey yaptım şimdi dün starta bastığım gibi kapanmıştı sonra biraz daha ayar çekmiştim bi 8dk dayanmıştı sanırım bu test ile doğru düzgün test edebilir miyim ?
  18. Knnmw

biraz daha uygun öneriniz varsa çok iyi olur 1789301948 gerçi 700w psularda 3kdan başlıyormuş o attığınızı alabilirim o zaman
  19. Knnmw

ya yapmadım da ondan sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü sadece sistemi zorlayan oyunlarda oluyor ama bir ara yine bakarım 1789301009 high power iyi marka mıydı ya ilk defa duydum ? birde bütçe zorlar biraz 1789301049 bu pc baya bir süre daha böyle kalır yüksek ihtimal ben seneye laptopa...
  20. Knnmw

2.5k 3k arası hocam şu an 750w thermaltake bir psu var ama pc yükte çalışacağı oyunlara girince kendi kendine kapanıp açılıyor sorunun ngüç kaynağı olduğunu düşünüyorum
Geri