Arama sonuçları: *

• Users: Knnmw
  • Order by date
  1. Knnmw

Acıbadem Üniversitesi Çalışma Taahhütlü Vererek Burslu Okumak Mantıklı mı?

Bende yorumları okumadan önce bilmiyordum hem x hem tiktok yorumları aksini söylüyor. 1784985783 Evet o da var o yüzden mezuna kalmak daha iyi bir seçenek gibi duruyor.
  2. Knnmw

o 500K işi biraz yaş ama 265kya kadar indireceklermiş geçen sene bu burs işi türkçede yokmuş o yüzden her türlü düşer diyorlar. Tiktokta falan gidipte çalışan birkaç yorum gördümde işte hiç kimse de övmüyor özelde çalışılmaz sözleşmeli olduğunuz için sizi çok eziyorlar falan diyorlar...
  3. Knnmw

yapay zeka boş atmış orada demek iwstediği şey şu işte acıbademde sözleşmeli hemşirelik okursan orada bir geçmişin olduğu için kıdemli hemşire maaşı alıyorsun dediler mezuna kalacağım yüksek ihtimal hala aynı fikirdeyim sadece bu işi araştırmıştım biraz. 1784901646 hastaneded çok mobing var...
  4. Knnmw

adamlara mail atmıştım aradılar demin Acıbadem çıkışlı olduğum için kıdemli hemşire maaşı teklif ediyorlar. Yeni atanan hemşirelerden daha yüksek (2026 için 70 bin TL civarı) alacağımı söylediler. Ayrıca lojman, ulaşım ve yemek imkânı da sağlıyorlarmış. (evet yazıyı yapay zekaya...
  5. Knnmw

Adamları arayanlar vardı kıdemli hemşire maaşı veriyorlar diye bilgi veriyorlarmış ama benim aklıma şey takıldı hangi yorumu okuduysam herkes kötülemiş yani yok derslerden bırakıyorlarmış yok sözleşmeli olduğunu bildikleri için sana tüm işleri yaptırıyorlarmış sesini çıkaramıyormuşsun falan falan
  6. Knnmw

Araştırdım da neredeyse iyi yorum yok vazgeçtim gibi.
  7. Knnmw

Arkadaşlar ben normalde mezuna kalacaktım hemşirelik için arkadaşım şöyle bir şey attı araştırdım biraz hani maaşı direkt galiba düz hemşire maaşıymış sizce mantıklı mı bilgisi olan var mı ? https://www.acibadem.edu.tr/aday/ogrenci/egitim/burs/acibadem-saglik-grubu-bursu
  8. Knnmw

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

ben sadece kinguin linkine tıkladım oldu galiba anlamadım yani. 1784729433 hee yan hesap ile yapın falan demişsinizde linke basınca direkt oluverdi neyse sıkıntı yok hesap gitmediği sürece.
  9. Knnmw

nasıl yapıyorsunuz bunu çok kısa anlatabilir misiniz ?
  10. Knnmw

Hala çalışıyo mu bu olay
  11. Knnmw

Öneri 15 Bin TL Bütçe Çoğunlukla Ders İçin Kalem Dahil Tablet Önerisi

s10 fe düşünüyorum şu anlık ve teşekkürler hocam size de kolay gelsin gönlünüzce olur umarım her şey.
  12. Knnmw

evet öyle yapacağım tek kitap 500tl olmuş bu ne ya böyle geçen sene yine indirimle falan uyguna geliyordu da bu sene yok
  13. Knnmw

ya pek bir sorum yok ama ders çalışırım yani ben bu sene de çalıştım zaten. Sadece çok fazla kitap taşımak kütüphane falan yoruyordu. 1784675784 Ya alışamazsam kenarda durur ünide kullanırım çok sıkıntı olmaz gibi.
  14. Knnmw

Doğrudur hocam bu işler biraz öznel aslında ben model önerisi sormuştum biraz da. Ben kendim için konuşursam bazen önümde kitap olmasına rağmen bilgisayardan çözüyordum :D sıkıntı olmaz diye düşündüm. Üni için de katılıyorum not almayla falan olmaz bence o işler. Tablet şart.
  15. Knnmw

Hocam yorum yazmadan önce keşke önceden yazdıklarımı da okusaydınız ben ağır işlem olmayan şeyleri tabletten çözeceğim genellikle zaten ki siz tanımadınız diye de yapılmayacak şey değil odaklanabilene güzel nimet bence. Kitaplığımda olan kitaplara hem ekstra almamak için hemde nasipse ünide de...
  16. Knnmw

Tamamdır hocam çok teşekkür ettim iyi akşamlar
  17. Knnmw

Tamamdır teşekkürler yakın zamanda bilinen bir indirim bilginiz falan yoktur herhalde birkaç güne alırım tableti de tavsiyeniz var mıdır not uygulamasında falan.
  18. Knnmw

s10fe alacağım gibi duruyor https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-samsung-galaxy-tab-s10-fe-sm-x520-128-gb-10-9-fiyati,1001984422.html bahsettiğiniz cihaz bu değil mi 1784670667 Odak problemim yok hocam mezuna kalaacağım zaten evde bir dolu kitapta var hatta size atayım fotoğrafını ekstra kitap...
  19. Knnmw

ya zaten aşırı işlem gerektirmeyen şeyleri çözerim tabletten tyt fen olur ayt fen olur sürekli deneme almak istemedi canım bilemedim pek
Geri