Arama sonuçları: *

1. GlintTranslator

Premium seviyede oyun içi anlık çeviri

Glint Translator'ı temsil ederken sürç-i lisan etmemek ve sizlere en doğru dille hitap etmek benim önceliğim. Bir oyuncu ve geliştirici olarak, oyunlardaki o 'kırık' cümlelerin tadımızı nasıl kaçırdığını iyi biliyorum; bu yüzden imla hataları için yapay zekadan küçük bir 'dil yaması' desteği...
  2. GlintTranslator

Glint Translator'ı geliştirirken her türlü yorumu birer basamak olarak görüyorum. İyi yorumlar motivasyon kaynağım olsa da, eksiklerimi gösteren yorumlar asıl büyüme sebebimdir. Hatta gelen geri bildirimler sayesinde kurulum dosyama dijital imza ekleyerek güvenliği en üst seviyeye çıkarma kararı...
  3. GlintTranslator

Endişesi olan kullanıcılar için alternatif açık kaynak çeviri araçları da mevcut. Glint Translator’u kullanmak tamamen tercihtir. Ayrıca Mort’un ya da Glint’in onlarca benzeri zaten yıllardır var. OCR Overlay diye bir teknoloji “icat edilmiş” bir şey değil; geliştiricilere açık, bilinen bir...
  4. GlintTranslator

Hayır, pencereli mod zorunlu değil. Glint Translator klasik pencere üstü bir uygulama gibi çalışmaz. Ghost overlay kullanır; çeviri çıktısını ayrı bir pencere olarak değil, doğrudan oyunun üzerine çizer. Oyun tam ekran (fullscreen) çalışırken de overlay arkada kalmaz. Kullanıcı isterse kenar...
  5. GlintTranslator

Programı ben geliştirdim, bu yüzden teknik olarak ne yaptığını net şekilde açıklayabilirim. Uygulama yalnızca çalıştığı klasör içinde işlem yapar; Windows başlangıcına eklenmez ve arka planda servis/daemon kurmaz. Registry’de sadece lisans bilgisini tutmak amacıyla sınırlı bir kayıt oluşturur...
  6. GlintTranslator

Sektörün devleri olan Avast, AVG, BitDefender, Kaspersky ve Microsoft gibi 68 farklı antivirüs motoru dosyayı 'Tertemiz' olarak raporlarken; hiçbir teknik veriye dayanmadan 'hesaplarınıza elveda deyin' demek düpedüz iftiradır. Madem bu kadar eminsiniz; buyurun bir network log kaydı, şüpheli bir...
  7. GlintTranslator

Diyalogların doğal aktığı oyunlarda çeviri kalitesinin önemi hakkında, aşağıdaki video üzerinden değerlendirme yapabilir misiniz?
  8. GlintTranslator

Çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim 🙌 Apex Legends gibi tempolu oyunlarda kelime kaçırmaması tam hedeflediğimiz noktaydı. Geri bildirim için ayrıca sağ ol, keyifli oyunlar!
  9. GlintTranslator

Geri bildirim için teşekkürler. Küçük bir netleştirme yapayım: Glint, API key girmeden de kullanılabilir. API key tamamen isteğe bağlıdır; farklı çeviri sağlayıcılarını kullanmak isteyenler içindir. Token kullanımı yalnızca algılanan metin üzerinden gerçekleşir, arka planda sürekli veya...
  10. GlintTranslator

Bu iddiaya teknik bir açıklık getireyim. Glint Translator, VirusTotal üzerinden taranmıştır. Yapılan taramada bilinen antivirüs motorları tarafından zararlı olarak tespit edilmiş bir durum yoktur. OCR, ekran yakalama ve gerçek zamanlı overlay kullanan, özellikle code signing olmayan erken...
  11. GlintTranslator

Yaptığınız/Yapacağınız olumlu ya da olumsuz tüm yorumlar benim için çok kıymetli. Her geri bildirim, Glint’i bir sonraki adımda nasıl daha iyi hale getirebileceğimi görmemi sağlıyor ve geliştirme sürecimde mutlaka dikkate alıyorum. Zaman ayırıp görüş paylaşan herkese teşekkür ederim. Glint’in...
  12. GlintTranslator

Eleştirilerin için teşekkürler, teknik açıdan bakman değerli. Şunu netleştireyim: Glint’in iddiası “çeviriyi ben yapıyorum” değil. Çeviri motoru (Google/DeepL vb.) işin bir parçası; asıl problem oyun sırasında doğru metni, doğru bağlamda, düşük gecikmeyle ve performansı bozmadan elde...
  13. GlintTranslator

Yorumun için teşekkürler. Evet, saydığın araçların tamamı uzun süredir piyasada olan yabancı yazılımlar ve bunu inkâr etmiyorum. Zaten Glint Translator’ın çıkış noktası “OCR’yi ilk kez yapmak” değil; Türkçe odaklı, yerli bir alternatifin olmaması. Türkiye’de geliştirilen, Türkçe arayüze ve...
  14. GlintTranslator

Bana 1 tane örnek gösterir misin konuşmacının adını çevirmeden renklendirerek verebilen bir çeviri uygulaması..
  15. GlintTranslator

Github Gizlilik ayarından dolayı görüntülenmiyor olabilir uyarın için teşekkürler. Videolardaki Çeviriler Google Translate, eğer isterseniz kendi API kodunuzu girerek istediğiniz çeviriyi kullanabilirsiniz.
  16. GlintTranslator

Güzel soru hocam 👌 Glint Translator, çeviriyi oyundaki konuşmaları algılayarak yapıyor. İngilizce altyazıyı açık tutmamızın sebebi, çevirinin daha doğru, bağlama uygun ve stabil olmasını sağlamak.
  17. GlintTranslator

🚀 Yeni programımı duyurmaktan mutluyum! 🎮 Geliştirdiğim bu program, oyun içinde ANLIK çeviri yapıyor ve bunu Premium seviyede yapabilen İLK program olma iddiasına sahip. ✨ Öne çıkan özellikler: 🗣️ Konuşmacı isimlerini renklendirir ❌ İsimleri çeviriye dahil etmez → diyaloglar çok daha...
Geri