Arkadaşlar fifa, lol, cs gibi oyunlar oynayaccağım 50k nın üstüne çıkamıyorum ekipmanda almam gerekiyor
yalnız tek sıkıntı şu peşin fiyatına 9 taksit olan laptopları alabiliyorum
Şapka orijinalmiş ama alıcı dükkan bulamadımi elden satmaya çalışıyorum. 7-15k arasıymış değeri benim elimdeki şapkanın derisi biraz eskimiş o yüzden 3-7k arasına satarsın dediler de. Alıcı bulamıyorum
Hocam e okula girip veli bilgilendirme sistemine tıklıyorum e devlete atıyor giriş yapmak için giriş yapınca da açıklamada yazmış olduğum hatayı veriyor
Orta okul ve Lise sınav notlarımı nereden görebilirimi e okuldan falan gözükmüyor. E devlete yönlerdiriyor orada tarafınıza veya velisi olduğunuz kişilere ait öğürencilik belgesi bulunamamıştır yazıyor.
Hocam göstermiş olduğunuzu indirdim zaten. indrdiği m şeyi açınca ekran bu
burada initalize divice butonuna tıklıyorum ardından gelen sayfa bu connect to device a tıklıyorum sonra kalıyor böyle hiç bir şey açılmıyor site de ki şey de klavyeyi görmüyor
Bence kışlık kıyafete hırkaya falan girmeyin, önümüz yaz satın almak isteyen sayısı düşmüştür. dediğim gibi süpürge başlıkları , filtreleri , bisiklet , şarj başlıkları (orjinal sıfırlarının fiyatı 800-1000arası)