Arama sonuçları: *

1. MuhammedA

Diskim bir görünüyor bir görünmüyor

Merhaba iyi günler; XPG'nin 512 GB'lık bir SSD var elimde elimdeki SSD bilgisayarı bir açtığımda görünmüyor bir açtığımda görünüyor birkaç kez restart attıktan sonra geliyor bazen görünüyor olsa da write hatası veriyor. 2 kere test yaptım birinde kıpkırmızı çıktı birinde yemyeşil :D + Format da...
  2. MuhammedA

Öneri airpods pro 2022 de alınır mı

gürültü engelleme olduğu için düşünüyorum
  3. MuhammedA

Öneri airpods pro 2022 de alınır mı

Merhabalar iPhone 11 pro Max kullanıcısıyım AirPods Pro almayı düşünüyorum yıl olmuş 2022 AirPods Pro alınır mı?
  4. MuhammedA

YENİ ALDIĞIM SSD DEPOLAMA ALANINDA GÖZÜKMÜYOR

Hepinize Teşekkür Ederim sorunu diski kaldırıp yeniden kurmakla bukdun
  5. MuhammedA

YENİ ALDIĞIM SSD DEPOLAMA ALANINDA GÖZÜKMÜYOR

Dün abdullah abinin hikayesinde paylaştığı ssd yi aldım ama böyle düzelmiyor ne yapabilirim
  6. MuhammedA

Anakart Kısa Devresi Galiba Yardım Edermisiniz

Merhaba Arkadaşlar Bugün 1-2 saat önce laptopta şarjda oynuyordum birden tamamiyle sistem gitti hiçbir ışık vb yanmıyo
  7. MuhammedA

Yardım Asus h370 pro gaming Anakarta i7 9700k çalışıtmı

Arkadaşlar şuabki işlemcim i5 8400 Ekran kartım gtx1080 işlemcimin gerektiği zaman yetmediğini düşünüyorum H370 pro gaming abakartım var bios güncellemesiyle i7 9700k yı desteklermi
  8. MuhammedA

Yardım İşlemcimi Monitörmü ?

Hepinize Çok Teşekkür Ederim R7 3700x veya i7 9700k alıcağım
  9. MuhammedA

Yardım İşlemcimi Monitörmü ?

Merhabalar Sistemim; Asus h370pro Msı Gtx 1080 2x16 3000mhz ram İ5 8400 Arkadaşlar Benim Sorunum Red Dead Redemption 2 de 1080p De 50 fps almam Motörüm 5ms 1080p Sizce ilk işlemcimi mi değiştireyim Yoksa 2k 144hz monitöremi geçiyim
  10. MuhammedA

Yardım anakart beyaz ışık sorunu

İlk olarak ekran kartını çıkar işlemciyle aç bilgisayarı sonra kapat ekran kartını tak çalıştır aynısı bana da oluyo ani bir şekilde pcyi kapatma hiçbirr zaman 1607271407 Sorunun çözüldümü
  11. MuhammedA

Aynı Anda Aynı Sesi Hem Hoparlör Hemde Kulaklıktan Alma

Teşekkür ederim Hemen Deniyeceğim :D
  12. MuhammedA

Aynı Anda Aynı Sesi Hem Hoparlör Hemde Kulaklıktan Alma

Selamlar Dostlar Ben Hem Kulaklıktan Hem Hoparlörden Aynı Anda 1 Sesi Oynatmak İstiyorum Nasıl Yapabilirim ?
  13. MuhammedA

Ekran Kartı Isınması

Teşekkür Ederim :D
  14. MuhammedA

Ekran Kartı Isınması

Teşekkür Ederim
  15. MuhammedA

Ekran Kartı Isınması

Merhaba Arkadaşlar Ben i5 8400 gtx 1080 Kullanıyorum Stress Testi Yaptığımda Sağolsun Sıvı Soğutmam Olduğundan Dolayı İşlemcim 52 Derecenin Üstüne Çıkmıyor ama gtx1080 Stress testinde77 Dereceyi Buluyor Cİhaz 2 yıllık Termal Pedlerini Mi Değiştirmem Gerek Yoksa Başka bir şey mi ? Bide Nerden...
  16. MuhammedA

lga1151 (300 Series)

Teşekkür Ederim
  17. MuhammedA

lga1151 (300 Series)

Merhaba Arkadaşlar Bende MSI H310M PRO-D PLUS 2666MHz(OC) DDR4 Soket 1151 DVI mATX Anakart (300 Series) INTEL Core i3 9100F 3.6GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1151 14nm İşlemci Var Uyum Olmama Gibi Bişi Olabilirmi ?
  18. MuhammedA

Watch Dogs 2 Ara Ara DOnuyor

16 gb
  19. MuhammedA

Watch Dogs 2 Ara Ara DOnuyor

Geri