Arama sonuçları: *

1. M

Rüyaların bir anlamı var mı? Varsa benim rüyamın anlamı ne?

Her rüyanın anlamı vardır ancak büyülü bir anlam değil daha çok iç bir simülasyon Bu sebeple rüyalarının tadını çıkar Öbür gün yenisini görüp eskisinin %90ınını unutacaksın
  2. M

Androidde banka uyglarında SS çekememek

Eskiden SS alabildiğim bankalar da bu önlemi koymaya başladı ayrıca tek banka değil diğer bazı sohbet, yayın uygulamaları da özel kısımlarda ss almayı engelliyor yani uygulama geliştiricisi tarafından konmuş bir kural Çok eski Androidlerde belki istisna olabilir o konuda yorum yapamam
  3. M

Androidde banka uyglarında SS çekememek

Sorun cihaz değil uygulama kaynaklı çözümü doğal şartlarda yok
  4. M

Öneri F/P Kasa ve PSU öneri

Anladım hocam biraz bende bakındım verdiğiniz modellerle de karşılaştırdim Kasa+psu olarak şu nasıldır XPG kyber 750W 80+ Gold PSU model varmış içinde https://www.gaming.gen.tr/urun/519427/xpg-valor-mesh-siyah-rgb-mid-tower-750w-80-gold-gaming-kasa/
  5. M

Cevaplarınız için teşekkürler hocam Önerdikleriniz arasından peki en çok hangisini önerirsiniz ayrıca altta arkadaşın önerdiği green nasıldır MSI ile green marka olanların arasında kaldım
  6. M

Merhabalar Bugün talihsiz bir olayla PSU bozuldu zaten eskiydi ve değiştirmem daha iyi olucak Yani sıra da kasamdan memnun değildim onu da değiştirmeyi düşünüyorum Fiyat performans açısından önerilerinize açığım Anakartım micro ATX gigabyte h610m k modeli Sistemim 400W PSU ile fazlasıyla...
Geri