Arama sonuçları: *

1. W4Ymorpheus

Steelseries Arctis Nova 5 vs Asus ROG Pelta

Bana kalırsa bu iki kulaklık arasında kalınabilecek en iyi kulaklıklardan birisi. İki kulaklık hakkındada fikir sahibiyim ancak hâlen daha ikisi arasında karara varmayı başaramadım. Bana yardımcı olur musunuz? Bu iki kulaklıktan birisini bile kullandıysanız biraz detaylı bir kullanım süreci...
  2. W4Ymorpheus

Öneri Asus Rog Pelta / HS80 Max Hangisi Daha iyi ?

Kafan büyükse HS80'i aklından çıkartabilirsin. Tabii, büyüklüğüne göre de değişir :D, kulaklık koca kafalılarda sıkma problemi yapıyor. Ayrıca sırf bu yüzden üst gövdesinden kırılabilir. Ses performansı arıyorsan sana Rog Pelta'yı öneririm çok yönlü sayılır. HS80 Max'te kötü değil ancak öne...
  3. W4Ymorpheus

Bluetooth kulaklık önerisi

Bütçeniz nedir?
  4. W4Ymorpheus

Asus ROG Delta 2 ve Pelta

Bu iki kulaklığın birbirlerinden farkı gerçektende var mı? Yapay zekaya sorduğumda tek farklarının pil ömrü ve konfor olduğunu söylüyor. Aynı kalitede ses sunumu yapıyorlarmış. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? İki kulaklıktan kullandıysanız yorumunuzu yapar mısınız? Aradaki fiyat farkına...
  5. W4Ymorpheus

HyperX Cloud III S vs Asus ROG Delta II

Merhaba, son bir kaç haftadır konu başlığından göreceğiniz üzere hangi kulaklığı almalıyım sorusu kafamı karıştırıp duruyordu. Uzunca bir süre araştırdım ve bu forumu okuyanlarında kafasını karıştıracak 2 mükemmel aygıt arasında kaldım: HyperX Cloud III S Wireless vs. Asus ROG Delta II. Hazır bu...
Geri