Arama sonuçları: *

1. Peter Dursin

Yardım İTOPYA sıfır diye açılmış/iade RAM gönderdi – ne yapmalıyım?

Hocam iyi hoş diyorsunuz da değişim yapacaklarını bilsem 1 sn durmam zaten ama stoktaki son ürünü de ben aldım. Değişim olmayacak yani. Yüzde 99.9 para iadesi yapacaklar, yüzde 0.01 ise belki benzer bir RAM gönderirler. Bu arada da benim para pul olmuş RAM fiyatları ise bir kere daha coşmuş...
  2. Peter Dursin

İyiye mi almışım hocam pahalı mı? Şu an en ucuz RAM bu herhalde. Corsair Vengeance LPX
  3. Peter Dursin

Hocam bende sizin gibi düşünüyorum. RAM tertemiz gözüküyor zaten. Dediğim gibi sadece kutusunun bandı açılmış ve başka birisi tarafından en azından el ile tutulmuş. Bende zerre kadar değiştirmek istemiyorum. Kafadan en az 3-4 bin masraf olacak ve daha düşük kalitede RAM almış olacağım.
  4. Peter Dursin

Selamlar, yardımınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 5 gün önce İtopya’dan XPG Lancer 2x16 GB DDR5 RAM satın aldım. Daha elime yeni ulaştı, fakat başlıkta da belirttiğim gibi kutu çok bariz şekilde açılmış. Fotoğraflarda ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama RAM’lerin üstünde çok...
  5. Peter Dursin

🔥İndirim Samsung Odyssey G5 OLED 27" 2K 180Hz Monitör - 20,4 bin TL

Hocalarım bu G5 OLED monitör ile ROG STRIX XG27UCS 27 inç 160Hz 1ms 4K UHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör arasında kaldım. Lütfen bir yol gösterin. Bütçem tam 20-21 bin. Daha fazlasına çıkamam. Gönlüm OLED'den yana ama burn-in kısmı çok kafamı kurcalıyor. İşim gereği Word, Excel gibi...
Geri