Arama sonuçları: *

1. ÖzgençAslan

20k Bütçem var, tavsiyeleriniz nelerdir ?

AMD Ekrankartlı Sistem İstersen: https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-vok-gaming-v6-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-gigabyte-radeon-gaming-oc-8gb-rx7600-oyun-bilgisayari-p-50736 Nvdia Ekrankartlı Sistem...
  2. ÖzgençAslan

Max 37.000 TL ye kadar Hazır Sistem Tavsiyesi

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-pchocasi-venom-v6-ryzen-5-7600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-asus-radeon-dual-oc-12gb-rx7700xt-oyun-bilgisayari-p-50871 Şu sisteme bir kaç ekleme yaparak almanı tavsiye ederim.
  3. ÖzgençAslan

Yardım steel series rival 3 wireles donma sorunu.

selamlar, bir ay önce rival 3 wireles aldım bu güne kadar sorunsuz kullandım fakat mouse da donmalar başladı. Şöyle ki hep turuncu yanan yerde sarı bir ışık seri bir şekilde yanıp sönüyor ve kısa süre sonra komple kapanıp donuyor. acaba ürünün pilleri mi bitti yoksa başka bir sıkıntısı mı var...
  4. ÖzgençAslan

Yardım M2 ssd deki bilgileri diğer m2 ssd ye aktarma

2 tane bölme varsa işin kolay zaten iki ssd yi taktığında hafıza kısmında ikiside görünecektir oradan manuel olarak atabilirsin hızlı bir yolu var mı bilmiyorum.
  5. ÖzgençAslan

Çözüldü✓ ESKİ M2 SSD yerine yeni m2 ssd verilerini aktarma

peki tek m2 slotu olan bir anakartta nasıl bir işlem yapabiliriz yeni ssd alacağım eskisinden yeniye aktarma olayını nasıl hallederim?
  6. ÖzgençAslan

molecule de satılan ARGON YN535166 hazır sistem alınır mı?

arkadaşlar selam şu sıra bi sisteme ihtiyacım var. Bu site güvenilir mi acaba ve parçalara göre fiyat iyi mi? 1611946660 sistem özellikleri: B450M-A Pro Max BELLEK XPG 16GB DIMM DDR4-3000 DEPOLAMA Sandisk 480 GB SSD EKRAN KARTI Nvidia EKRAN KARTI MODEL MSI GTX 1660 Super Gaming X 6GB...
  7. ÖzgençAslan

ethernet kablo bağlantı sorunu

Arkadaşlar selamlar bende asus marka bi laptop var, ethernet girişi yok bende oyunlarda ping sorununu çözmek için 'usb to ethernet' dönüştürücü aldım, sıradan bi marka. Fakat ethernet kablomu ve dönüştürücümü doğru düzgün takmama rağmen kablo bağlantı hatası veriyor. internetten falan baya...
Top Bottom