Arama sonuçları: *

1. TeamOFMind

Oyun Satıcılarına Temsilci Zorunluluğu Tasarısına Karşı İmza Kampanyası

Eee, doğru değil mi? Devletten gizlemek ayrı, İSS'den gizlemek ayrı. Tekrar söylüyorum, konuyu dağıtmayın.
  2. TeamOFMind

Hesabı dün açtım, kampanya için. Roblox'a girmemiz VPN ile mümkün. Bu net. Evet, VPN günlük tutuyor olabilir ama bunun konuyla alakası yok. Bilgi gösterinizi başka yerde yapın lütfen.
  3. TeamOFMind

Roblox için bu zahmete girmedi devlet. Discord için de aynısı söz konusu. Yasaklanan tüm siteler için aynısı söz konusu. Ayrıca tam olarak onu yapıyoruz. Bir tıkla internet servis sağlayıcımızdan ne yaptığımızı gizliyoruz. Allah kabul etsin. Dualarınıza ümit dolu bir gelecek eklemenizi rica...
  4. TeamOFMind

1.000 imzaya ulaştık. Destekleyen herkese teşekkürler.
  5. TeamOFMind

Dediğimizi sonunda anlayan biri.
  6. TeamOFMind

Kamuoyu oluşturmak amaç. Devlet tak diye engellerse bir şey yapamayız tabii. Önceden haberimizi var, kampanya oluşturuyoruz.
  7. TeamOFMind

RAM krizinin ortasında, bu zayıf bir ihtimal gibi görünüyor :)
  8. TeamOFMind

Keşke öyle olsaydı, o zaman Roblox'ta ve Discord'a işlenen suçlar son bulur; ölen, taciz edilen insanlar kurtulurdu. VPN devletin elinde değil, bunu iddia etmek bile cahilliğin bir göstergesi. VPN'in ne olduğunu bile bilmiyor olabilirsiniz.
  9. TeamOFMind

Bunu olabildiğince anlatmaya çalıştık zaten. Öneriniz var mı?
  10. TeamOFMind

Yoo, vallahi değiştirdik. Eleştirileriniz yerindeydi, biz de dikkate aldık.
  11. TeamOFMind

Size layık olmak için açıklamayı değiştirdik efendim. Bakmanızı öneririm.
  12. TeamOFMind

İşe yaramadı ama. Bunu sosyal medya temsilcileri ile karıştırmayın. İkisi farklı şey. Ha, bu arada temsilci gelsin, ama bu temsilciler yasaklama görevinde olmasın.
  13. TeamOFMind

Da oyun kaldırmak bunu çözmez. Daha beter hale getirir. Hem insanlar oyunlarını (para verdikleri oyunlarını) kaybeder, hem de çocuklar GoodbyeDPI kullanır, VPN kullanır, yine de oynar. Eleştirmekte haklılar, ama çözüm hiçbir zaman yasak olmadı. Dünya tarihinde yasaklar hiçbir zaman yasaklar...
  14. TeamOFMind

Ailelere çok iş düşüyor burada, Çocukların oynadıkları oyunlar takip edilmeli. Yaşının yetmediği oyunları oynamamalılar. Ayrıca sadece çocuklar oyun oynuyor sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Bazıları oyunlardan para kazanıyor. Bunu unutmayalım.
  15. TeamOFMind

Çoluk çocuk mu? Çoluk çoluk dediğiniz kişiler en az 12 yaşında ve VPN kurmayı gayet iyi biliyorlar. Yasak koya koya nereye kadar? Tepki göstermezsek bu böyle gider.
  16. TeamOFMind

Ve devletin aldığı önlem yasaklamak. Yani Discord gibi. 1 VPN ile kırılabilecek yasak. Normal insanı geçtim, çocuk suçluları yavaşlatmaz bile.
  17. TeamOFMind

Sanırım yanlış anladınız. Bu mesaj imzalayacaklar için. Aile Bakanlığı için değil.
  18. TeamOFMind

Euronews haberinden alıntı: Türk hükümetinin platformlara temsilci bulundurma zorunluluğu getirmesinin birçok nedeni var. Bunlardan biri de içerik kaldırma operasyonlarını kolaylaştırmak. Eskiden mahkemeler bir içerik kaldırma kararı aldığında, bunu yurt dışındaki merkezlere ulaştırmak çok...
  19. TeamOFMind

Metin bana ait değil :( Yoksa düzenlerdim. İki saattir beni alıntılıyorsunuz. Ayrıca biz temsilci atanmasına karşı değiliz. Bu temsilciler kullanılarak oyunlar kaldırılacak, ona karşıyız.
Geri