Arama sonuçları: *

• Users: wixre
  • Order by date
  1. W

Forza 5 Ciddi indirim gelir mi..? Dlc paketi almaya değer mi..?

denilebilir bana göre 1769939899 hocam şimdi tekrar bakınca ben 2 ile motorfesti karıştırdım bence ikisininde mapi aynı güzellikte 1769940014 birde oyundaki motorlar çok eğlenceli bence
  2. W

90k Hazır sistem önerisi

Evet genelde fps türü oyunları olucak muhtemelen. 1769937829 birde şunu ekliyim unutmadan hocam parça parça dizmek hiç istemiyorum veya onu yapacak bilgisayarcı ile uğraşmak istemiyorum benim elime direk hazır gelmesini istiyorum.
  3. W

Forza 5 Ciddi indirim gelir mi..? Dlc paketi almaya değer mi..?

forza 5 fena oyun değil ama çok sıkıcı map çok boş dlc olarak da hangi dlc hatırlamıyorum ama google da yazınca çıkar hennesy venom f5 vardı sanırım o oyunun en hızlı dlc arabası idi alınırsa bi tek o alınır obürleri fasa fiso
  4. W

90k Hazır sistem önerisi

Hocam sağlıklı olmaz tabii ki ama insan merak eder veya para biriktirince ne alacağını merak eder ya bende şuan o var
  5. W

90k Hazır sistem önerisi

dostlar selam önümüzdeki ağustos ayında bir şey olmazsa sistem dizcem, şimdiden önerileri merak ettiğim için sorayım dedim. Maksimum 90k olacak şekilde (az bir şey oynama olabilir) sistem önerisi istiyorum sizden, ekran kartını nvidia istiyorum, ama hem daha ucuz hem daha iyi bir performanslı...
Geri