Arama sonuçları: *

1. ulancano

2k Monitör Önerisi Lazım

kardeşim 60 hz üstü boş
  2. ulancano

2k Monitör Önerisi Lazım

kardeşim bende fikrine katılıyorum James Donkey'i önerebilirim gayet güzel f/p monitor
  3. ulancano

Durduk Yere SSD Kullanımı 100 Sorunu

Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. Başka Ssd öneriniz aklıma yattı gibi onu bi test edeceğim. Hayırlı akşamlar.
  4. ulancano

Durduk Yere SSD Kullanımı 100 Sorunu

Öncelikle herkese hayırlı akşamlar. Hi-Level Elite HLV-SSD30ELT/1T SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD'ye sahibim. Bilgisayarda günlük kullanım bile yaparken durduk yere SSD kullanımı %100 oluyor ve faremi bile hareket ettiremiyorum. Sürücülere baktım; ekran kartı vb. hepsi güncel. Tahminimce SSD artık...
  5. ulancano

Çözüldü✓ Siyah ekran ve resetleme

Sorunu çözdüm ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Yapay zeka yardımıyla MSI afterburner indirip power Max gücünü %80 çektim. Ve kapanma sorunu kalktı tahmin ettiğim gibi sorun PSU daymis. Tekrardan teşekkür ederim.
  6. ulancano

Çözüldü✓ Siyah ekran ve resetleme

Bilgisayarım 2-3 gündür durduk yere 1 saniyeliğine siyah ekran verip kendini resetliyor. Farketmeksizin ister oyunda ister tarayıcıda gezerken . Araştırdığıma göre “Minidump” isminde bir şey varmış. Kendi bilgisayarımda Minidump klasörüne gittiğimde bomboş olduğunu gördüm. Yapay zekâya...
  7. ulancano

DarkFlash DC360mm sıvı soğutucu alınır mı?

Isınan bir islemci oldugunu sanmiyorum ryzen 5 7500f modeli hocam
  8. ulancano

Kasa full beyaz olduğundan spirit te koskocaman siyah bir kule tipi,beyaz kule tipi alacagima sivi sogutucu alsam daha iyi diye dusunmustum
  9. ulancano

Kule tipi siyah oldugu icin degistirmek istedim almiskende beyaz sivi sogutucu aliyim demistim
  10. ulancano

Elimde Thermalright Phantom Spirit 120 SE kule tipi modeli var siyah oldugu icin beyaz bir sivi sogutucu almak istedim islemcim ryzen 5 7500f var suan anakartimda colorful v15 white modeli
  11. ulancano

Aklımda bu sıvı soğutucu da vardı ama araştırdığıma göre beyaz rengi tükenmiş o yüzden farklı kapılara yöneldim
  12. ulancano

DarkFlash Radiant DC-360 ARGB vs İntel Stock Fan

Benim aklımda da Dc-360 almak var herhangi bir sorunu,uzun ömürlü mü vesaire öğrenmek isterim bilgilendirirseniz sevinirim
  13. ulancano

Bütceme uygun güzel performans olarak bu sıvı soğutucuyu buldum ismini cismini daha önce duymadım nasıl güvenilir mi, alınır mı? Fikir verirseniz sevinirim. Ürün linki=...
Geri