Arama sonuçları: *

1. U

Çözüldü✓ Siyah ekran ve resetleme

Sorunu çözdüm ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Yapay zeka yardımıyla MSI afterburner indirip power Max gücünü %80 çektim. Ve kapanma sorunu kalktı tahmin ettiğim gibi sorun PSU daymis. Tekrardan teşekkür ederim.
  2. U

Çözüldü✓ Siyah ekran ve resetleme

Bilgisayarım 2-3 gündür durduk yere 1 saniyeliğine siyah ekran verip kendini resetliyor. Farketmeksizin ister oyunda ister tarayıcıda gezerken . Araştırdığıma göre “Minidump” isminde bir şey varmış. Kendi bilgisayarımda Minidump klasörüne gittiğimde bomboş olduğunu gördüm. Yapay zekâya...
  3. U

DarkFlash DC360mm sıvı soğutucu alınır mı?

Isınan bir islemci oldugunu sanmiyorum ryzen 5 7500f modeli hocam
  4. U

Kasa full beyaz olduğundan spirit te koskocaman siyah bir kule tipi,beyaz kule tipi alacagima sivi sogutucu alsam daha iyi diye dusunmustum
  5. U

Kule tipi siyah oldugu icin degistirmek istedim almiskende beyaz sivi sogutucu aliyim demistim
  6. U

Elimde Thermalright Phantom Spirit 120 SE kule tipi modeli var siyah oldugu icin beyaz bir sivi sogutucu almak istedim islemcim ryzen 5 7500f var suan anakartimda colorful v15 white modeli
  7. U

Aklımda bu sıvı soğutucu da vardı ama araştırdığıma göre beyaz rengi tükenmiş o yüzden farklı kapılara yöneldim
  8. U

DarkFlash Radiant DC-360 ARGB vs İntel Stock Fan

Benim aklımda da Dc-360 almak var herhangi bir sorunu,uzun ömürlü mü vesaire öğrenmek isterim bilgilendirirseniz sevinirim
  9. U

Bütceme uygun güzel performans olarak bu sıvı soğutucuyu buldum ismini cismini daha önce duymadım nasıl güvenilir mi, alınır mı? Fikir verirseniz sevinirim. Ürün linki=...
Geri