Arama sonuçları: *

1. Parabellum_

PC Upgrade önerisi alabilir miyim ?

Gelir sahibi biri değilim, iş hayatım yazları babamın işini yaparak geçiyor, kışın iş olmadığı için gelirim yok. 21k ya ram alacak param olsa komple sistemi satar baştan dizerim. Ben küçük küçük upgrade yapmak istiyorum, ramlerimi de alalı daha 2-3 ay gibi süre oldu ddr5 geçmek gibi bir planımda...
  2. Parabellum_

x3d için sahibindende küçük bir gezinti yaptım. AMD Ryzen 7 5800X3D 18.000 tl yazıyor, keyfim kaçtı sabah sabah..
  3. Parabellum_

Eğer x3d bulabilirsem ki çok düşük ihtimal bulamazsam, 5800x+aircooler 5800x de bulamazsam direkt 5600x+aircooler alır overclock atarım. Önerdiğin anakartlar işlemciyle beraber inanılmaz pahalı oluyor iyi ihtimal 58x3d yi 10bin TL'ye buldum diyelim, üstüne birde aircooler+anakart inanılmaz pahalı...
  4. Parabellum_

Ryzen 7 5800x3d'nin şuanda satışı yok anladığım kadarıyla bir arkadaşıma sordum eğer 10bin gibi bir fiyata bulabilirse alayım madem.
  5. Parabellum_

EFT de 40-50 fps alıyorum küçük maplerde anca 80-90 fps görüyorum, rdr2 de 80-90 fps high ultra karışık, gta 5 100 altıydı galiba, War Thunder 60-85 arası, Assettoda aynı 130-50 arası, Rainbowsix siege 150-200 arası en düşükte. EFT gibi oyunlarda performansım leş Squadda aynı şekilde 60-70 fps...
  6. Parabellum_

Şuanda Sapphire RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, Kingston furybeast 2x16 32GB 3600mhz, MSI A520MA-PRO kullanıyorum. Sistem performansından hiç memnun değilim, önce ekran kartı upgrade düşündüm fakat ekran kartları ciddi derecede uçmuş bütçemi inanılmaz aşıyor ama 2. el temiz bir ekran kartıda almayı...
Geri