Arama sonuçları: *

1. Emirhan Evran

RTX 3060 mı tercih etmeliyim RX 6650 XT mi ?

aile evinde 4060ti kullanıyordum ve odam mutfakla bitişik odamda pencere olarak sadece mutfaga girip çıkabilidim havasız bi odam var bi kere bile ekran kartımın ust derecelerde ısındığını görmedim öğrenci evinde rtx 3060 kullanıyorum ve bu ekran kartı bile cok ısınmıyor sırf okul arkadaşlarım...
  2. Emirhan Evran

Samsung LS24AG300NRXUF Odyssey G3 alınır mı?

kullanmayan kişiler ghosting varmış diyor kanka ben kullanıyorum arada bf5'e giriyorum bi kere bile ghostingi hissetmedim önceden benq kullanıyordum alcaksan ve ekonomin iyiyse sadece benq ekranlar kullan ama samsung g3 f/p acısından cok daha iyi
  3. Emirhan Evran

amd driverları her zaman sorun yaratıyor zaten ekonomi ilerde daha da kötüleşcek alcaksa en iyisini alsın xt kullanan arkadaşlarım var cocuklar kışın doğalgaz açmam artık diyor gidipte yanlış bilgi verme alacka iyisi alsın bi kere alsın
  4. Emirhan Evran

kanka her türlü 3060
  5. Emirhan Evran

Discord Sunucu Yardımı

Arkadaşlar public bi sunucu açmak istiyorum eğlencesine bana yardım edebilcek var mı bu işlerden iyi anlayan birine ihtiyaçım var
  6. Emirhan Evran

Samsung LS24AG300NRXUF Odyssey G3 alınır mı?

aynısı kendim kullanıyorum kesinlikle al witcher3,hogwarts gibi oyunlar oynuyorum renkleri cok canlı veriyor
  7. Emirhan Evran

FINANS UYGULAMASI LAZIM

Dolar alip TL'ye cevirebilcegim bi uygulama var mi aradim bulamadim
  8. Emirhan Evran

Çözüldü✓ ekran kartım masaüstün de bile çalışıyor sorun olur mu

nvdia denetim masasından ayarladım sürekli çalışması sorun yaratır mı
  9. Emirhan Evran

Yardım steelseries artics nova 1 wireless equalizer

bi türlü iyi ayar bulamadım internette de yok eğer aramızda kullanıpta ayarlayan varsa atabilir mi
  10. Emirhan Evran

Çözüldü✓ 16 gb ram var ama 11 gb kullanamıyorum [galiba]

bu konularda bilgim yok bilmiyordum teşekkür ederim 1685914063 bu konularda bilgim yok bilmiyordum teşekkür ederim
  11. Emirhan Evran

Çözüldü✓ 16 gb ram var ama 11 gb kullanamıyorum [galiba]

bunu arttırmanın yontemi var mı nie tam performans kullanamıyorum
  12. Emirhan Evran

Pc'ye Termal Macunnn

pcyi yeni aldığımda içine termal macunlu şekilli mi geliyor yoksa benim kurarken kendim mi macunlamam lazım
Geri