Arama sonuçları: *

1. K

Öneri Ryzen 5 5600X İçin Ekran Kartı Önerisi

2. el 5060 al, 3000 serisi sakın alma miningsizini bulman çok zor.
  2. K

Asus A21 Plus Beyaz Kasa 2.499 TL

2500 dü stok bitti 3000e geri koydular.
  3. K

ben de öyle düşünüyorum, akvaryum olmayan matx kasalar çok tatlı geliyor, şuanki kasam atx dev anası gibi hissettiriyor. En tatlıları miniatx kasalar ama onlar da çok ısınır diye çekiniyorum fazla ufaklar. Malum yazın hava 40 dereceleri görüyo.
  4. K

aynen öyle şu kalite fanın 4 ünü 1500-2000'e anca alırsın, rengi ve dizaynı da hoş, güzel fiyata aldık.
  5. K

farketmez ya micro atx anakart alırım, manyak bi işlemci alıp oc yapmıcam zaten, aldığım işlemciyi takıp normal ayarlarda kullanıcam atx anakarta gerek yok.
  6. K

çok iyi fiyat sistemi sene sonu toplıcam ama ona rağmen alıcam sanırım, bu fiyata bu kasa kaçmaz.
  7. K

Kazanın maaliyeti kaç olur

boyaya bile gerek yok bence, böyle ufak şeylere takılmanın bi manası yok plastik parça paslanmaz ben olsam böyle bırakırdım
  8. K

Black Desert Acoin hakkında yardım.

metin2 amma boş oyun ya, 2006-2008 arası sabahlara kadar oynardık, yıllar sonra bi gireyim dedim inanılmaz kalitesiz dandik bomboş bir oyunmuş, çocukken algılayamamışız.
  9. K

Black Desert Acoin hakkında yardım.

konuyla alakasız black desert nasıl bi oyun oynanır mı, en son 2008 de veletken mmo oynadım.
  10. K

Yardım 4K OLED 32" monitör tavsiyesi

maşallah fiyata bak
  11. K

1.4milyona TL'ye bu araba alınır mı?

bilgim yok kademeli geçecekler diye biliyorum, umarım bir an önce hepsinde geçerler, milleti servise bağımlı ettiler resmen, bakım aralığı bu kadar kısa triger kayışı olmaz olsun. 1770207836 ellerindeki eski motorların stokları bitince geçmiş olurlar büyük ihtimalle
  12. K

1.4milyona TL'ye bu araba alınır mı?

bilmeden yanlış bilgi vermesen mi? 2026 modeller bile kayışla devam edecek, sadece hibritler zincire geçti. 1770206347 sadece hibritlerde geçildi yanlış biliyor arkadaş, hibrit olmayanlar kayıştan devam. 1770206460 Sıkıntı şu araba kenarda fazla yatıyorsa yağ dibe süzüldüğü için kayış kuruyor...
  13. K

Türk Telekomu dondurup türknete geçmek

speed test yapıp ping değerini atar mısın
  14. K

Çözüldü✓ Ekran kartı önerisi 5060ti mi 5070ti mi ?

nvidianın parasını en çok hak eden kartı 5070 dir benim gözümde, 5070 ti'a bakıyorsun %80 90 fiyat farkına %25 performans artışı veriyor, 5060 ti'a bakıyorsun neredeyse aynı paralar, ben 5070 alırdım.
  15. K

Yardım Sıfır aldığım asus anakart arızalı geldi.

yıllar önce corsair'in bi kulaklığını almıştım, kulaklık kronik olarak problemliymiş kafamdan çıkarırken çat diye kırıldı, yüzlerce kişi de aynı problemi yaşamış, incehesaba yolladım aynen geri yolladılar kulaklığı. Corsaire ulaştım biz sana yenisini yollayalım dediler direkt.
  16. K

yaşadığın durum can sıkıcı ama yapacak bir şey yok açıkcası benim başıma gelse tamir olduysa sorun etmem, seni kıl etmesine de saygı duyarım, yasal olarak kusur senden kaynaklı değilse iade hakkın var onu kullan, birdaha da soğutucusuz çalıştırma sistemi o şekilde, işlemci çipi de zarar...
  17. K

sıfır ürün bozuk çıkabilir, garanti dediğimiz şey niye var, adamlar ürünün tamirini yapmış kaldı ki pini yanlışlıkla sen de yamultup farketmemiş olabilirsin, ben anakart şirketi olsam pini yamulmuş anakartı ücretsiz tamir etmeyi bırak kullanıcı hatası olarak değerlendirirdim. Adamlar tamir edip...
  18. K

Adamlar ürünü tamir etmiş ben bir maduriyet göremedim.
  19. K

Yardım Zio Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

çevrende ofis sandalyeleri satan bir yere git, tek tek dene ve sana en rahat gelen sandalyeyi al, sandalye öyle bir şey ki sana çok rahat gelen bir ürün başkasını çok rahatsız edebilir, hepimizin anatomisi farklı üst gövde uzunluğu farklı. Bence herkes deneyerek sandalye almalı pişman olmamak için.
  20. K

Akım korumalı priz önerisi 8'Li

akım korumalı prizler hakkında bilmeniz gereken bir şey var, bu ürünler voltaj regülatörü değil, sadece inanılmaz yüksek akım gelirse koruyorlar onun dışında gündelik hayatta yaşanan elektrik dalgalanmalarına karşı bi korumaları yok, bu kadar ucuz ürünlerden de zaten böyle bir şey...
Geri