Arama sonuçları: *

1. bayramyılmaz

50000TL ye toplanabilecek en iyi sistem nedir?

öyle değil. yani kampanya görürseniz onu etiketleyin kafa karışıklığı için özür dilerim.
  2. bayramyılmaz

evet. onu etiketlerseniz sevinirim.
  3. bayramyılmaz

şu quasarwhipser adlı üyeyi etiketlerseniz sevinirim. okulda ana hesabıma erişemiyorum bazı sebeplerden dolayı bu okulda kullandığım hesabım. hayır, 16 yaşındayım.
  4. bayramyılmaz

hocam beklerim de 1 aydan fazla da beklemek istemiyorum. kampanyalardan haberdar olma şansım var mı?
  5. bayramyılmaz

maalesef, zaten şuan elimde herhangi bir monitör yok.
  6. bayramyılmaz

siz benim yerimde olsaydınız ne alırdınız?
  7. bayramyılmaz

zaten 10k zar zor çıkabildim. ne ne yapsak?... ddr5 isteme sebebim ileride sistemi güncelleştirecek olursam ekstra anakart+ram almayayım diye. ddr4 yavaş yavaş ölüyor. 1770107703 1 aya kadar fiyatlarda değişme olur mu? 1 ay sonra alacağım şuan araştırıyorum.
  8. bayramyılmaz

toplamak mecbur değil. bu kadar ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. hocam 16GB v-rami olan bir ekran kartı gerçekten çok önemli fakat sizin de söylediğiniz gibi yapınca bütçe kalmıyor monitöre. https://www.incehesap.com/vector-strike-oem-paket-fiyati-76033/#tabs bu nasıl? dün 42k idi...
  9. bayramyılmaz

oluyor ara ara bana da. ddr5 monitörle birlikte güzel sistem yok mu?
  10. bayramyılmaz

Monitör ve kasa dahil. Oyun, video (film dizi) izlemek, internette gezinmek için kullanacğım. DDR5 olursa çok daha güzel olur. hazır sistem adında açıyorum konuyu fakat daha uygun olursa kendim de alabilirim.
Geri