Arama sonuçları: *

1. T

Öneri R5 3600 işlemci için soğutucu önerisi

bakımları kendim yapıyorum kötü bir thermal macun kullanmadım Arctic MX-4 Termal Macun kullanıyorum. ama stok soğutucuyla nedense 90 civarı gördü yaptığım test occt testiydi 90 dereceye geldiği gibi pc kendini yeniden başlattı. bütçe 1000 lira civarı
  2. T

Öneri R5 3600 işlemci için soğutucu önerisi

Merhaba, Kardeşime yakın zamanda bilgisayar dizdim r5 3600 işlemcisi var dün abi oyunu açıyorum 2 dk sonra bilgisayar kapanıyor dedi. bende test yapayım dedim işlemci stok soğutucusu var teste soktuğumda 90-92 dereceye geldi işlemci sıcaklığı ve bilgisayar kapandı. fazla pahalı olmayan bir...
  3. T

En fiyat / performans yemek nedir?

makarna-yumurtalı ekmek ( hem doyurucu hem ucuz) - tost yanına çay - sandviç
  4. T

Beden böyle hissediyorum

bu eleman her hafta cins cins konular acıyor
  5. T

Anakart işlemci önerisi

daha uyguna bile alırsın 2.elden takip et
  6. T

Anakart işlemci önerisi

mantıklı ve yeterli olur b550 ve r5 5600
  7. T

ACİLL!!dolandırıcıya kimlik bilgilerimi ve adresimi paylaştım

kanka her yerde dolaşıyor zaten bilgilerin telefon numaranı biliyorsa gerisini çoktan bulmuştur bile o yüzden yapacak bir şey yok
  8. T

Kız konularına çok fazla takıyorum

Karı kız işleri boş iş bu yaşıma kadar çok bir faydasını görmedim boş para harcamaktan başka günde 5 kızla takılırdım kendine yatırım yapmazdım şimdi para yok diye sürünüyoruz hayatını kurmadan bulaşma bu işlere hiç he diyorsan yeterli gelirim var dert değil ikisine de vakit bulursun bir çevre...
  9. T

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

4 TANE PC FAN ALDIM TEŞEKKÜRLER
  10. T

Öneri İnterkom Önerisi Ucuz

https://www.motomax.com.tr/4riders-4rbt3-kask-icin-bluetooth-kulaklik Al geç 1 yıldır kullanıyorum gayet f/p bir ürün 1-2 kere sağ tarafın sesi motomaxe gittim yarım saate değiştirler 2 seferde de
  11. T

🔥İndirim Secuzi RGB Mekanik Blue Switch oyuncu klavyesi 750 TL

fps oyunları için alınır mı acaba
  12. Anakart-işlemci-ssd

Comment by 'TOPRAKx' on the classified ad 'Anakart-işlemci-ssd'

ssd fiyat nedir hocam
  13. T

Yardım Monitör ve Oyuncu Ekipmanları Önerileri

bütçe nedir. masa için https://www.ikea.com.tr/urun/lagkapten-beyaz-140x60-cm-calisma-masasi-tablasi-40460815 yukardakinden 2 mt alıp yanlarına da alttakinden 2 tane alıp montalıyorsun tertemiz masa https://www.ikea.com.tr/urun/torald-beyaz-65x40-cm-calisma-masasi-90493955 koltuk olarak git...
  14. T

Ekran kartı önerisi hk

çok bir bütçe ayırmak istemiyorum 10 k ya kadar kafi benim için zaten bir rust bide fortnite oynuyorum arada forza felan filan bana yetiyor. 6700 xt alayım o halde 1-2 aya Teşekkürler.
  15. T

Ekran kartı önerisi hk

Merhaba Daha önceden sistemin işlemci ram vs değiştirmiştim şimdi sıra geldi ekran kartına 1080p rekabetçi oyunlar oynuyorum genelde buna göre aklımda 2-3 tane kart var sizce hangisi mantıklı 5700 xt - uygun fiyata bulunabiliyor. 6600 xt - 5700 den daha fps veriyor ama güncel. 1-2 ay daha...
  16. T

🔥İndirim Tıkla Gelsin 350/200 TL İndirim (Foruma Hediye)

aga kullanamadan biri kullanmış afiyet olsun :D
  17. T

Monitor önerisi yapabilirmisiniz?

fortnite sıfır inşa modu takılıyorum 1-2 aydır sıfır sinir sıfır stres adamı öldür başında dans et ondan önce rust oynuyordum allah kurtardı
  18. T

R5 5500 ve 5600xt sistem yükseltme

ram 2x16 olabilir. ekran kartı 6900 xt veya 7700 xt gpu 5600 yeterli olur bence. 1 tb ssd
  19. T

Yardım RAM SLOTU NERDE NASIL RAM EKLERIM?

Bu modelde RAM anakarta lehimli → Ek RAM takılamıyor. Lenovo’nun birçok IdeaPad / Slim / Yoga modeli bu şekilde tasarlanıyor.
Geri