Arama sonuçları: *

1. denizkan23

RX9070XT 7900X3D Sistemim için monitör önerisi

ben yine de AOC markasının diğer markalarla yarışabilecek seviyede kaliteli olduğunu düşünmüyorum.
  2. denizkan23

kanka dediğim gibi...
  3. denizkan23

benimkisi bu değildi...
  4. denizkan23

bende aynı şekilde AOC aldım 280hz olan modeli VA panel sırf F/P dir işimi görür diye berbat durumda, arkadaşımın evine gitmiştim bi gün ondada aynı özellikler ama markası ASUS'tu orada hata yaptığımı anladım.
  5. denizkan23

Bu sistem Alınır mı? 47k

8GB kartlardan özellikte 50 serisinden uzak durmanı tavsiye ederim, 5070 kullanıyorum birsürü sıkıntısı var yeni oldugu icinde çözümleri internette yok.
  6. denizkan23

asus'un uygun monitorlerinden bakmanı onerırım ne oldugu belirsiz markalara sırf hzsi yüksek diye kanma sakın ben aldım pişmanım.
  7. denizkan23

Havit h655bt vs havit h668bt

668 yada direkt 670 alabilirsen yapıştır hocam sporda kullanıyorum akıyor gidiyor.
  8. denizkan23

Havit gamenot m5 pro mouse

ben bir kere fuar merkezinde etkinliğe katılmıştım orda cengo ve ikoyla vs atarken bu mouse vardı cs oynadık beraber ben açıkçası beğendim bu fiyat aralığında teknik olarak rakibi olmayabilir tabii herkesin zevki farklı al begenmezsen iade edersin f/p üründür.
  9. denizkan23

Havit PSU alınır mı??

Yani bana kalırsa daha iyi PSU'lar mevcut, illa alıcam diyorsan da hadrondan iyidir
  10. denizkan23

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

saat 18.00'da direkt alabiliyor muyuz sitesinden bide sordukları yer neresi? nasıl istediğimiz ürünü sölicez
Geri