Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ RTX 5080 düşük GPU kullanımı ve düşük FPS sorunu

Çok teşekkür ederim cevabın için deneyip dönüş yapıcam
  2. B

PSU 750W corsair 480T kasamın içinde gelen
  3. B

Bilgisayarı topladığım dan bu yana bu sorunu yaşıyorum ve beni sistemimden soğutan bir durum. 1770247363 Windows 10 da çözüm sağlamadı sanki sistem de kısıtlama var gibi gerekli gücü veremiyor gibi hissediyorum.24H2 de kullandı onda da aynıydı
  4. B

Merhaba yaşadığım sorun her oyunda kasma ve takılma yaşıyorum.İşlemci sürekli yüksek çalışıyor ama ekran kartı kullanımı sürekli düşük kalıyor.Oyunlarda grafikleri yükseltsem bile işlemci kullanımı hala yüksek oluyor ve ekran kartı kullanımı 40 civarı düşün oluyor.Uygulamalarda ve tarayıcılarda...
  5. B

Merhaba istediğiniz değerleri paylaşıyorum teşekkür ederim
  6. B

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim hemen atıyorum.Bu arada sistem özelliklerini de sizinle paylaşıyorum Cevaplarınızı bekliyorum, yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum. İşletim sistemi: Windows 11 Pro 25H2 Ekran kartı: ASUS TUF OC Gaming RTX 3070 Ti 8 GB Anakart: ASUS Prime...
  7. B

Merhaba konuyu tekrar açıyor oluyorum ama kusura bakmayın.Benim de durumun aynı ne yaparsam yapayım sistemim oyunlarda istediğini performansı vermiyor.Banada yardımcı olur musunuz rica etsem bütün çözüm yollarını denedim ama sorunumu çözemedim
Geri