Arama sonuçları: *

1. H

Lian Li ekosistem toplama

Peki kasa hariç şimdi alacak olsanız hangi parçaları alırdınız
  2. H

Hocam size özelden mesaj attım
  3. H

Hocam gerçekten güzel bir sistem olmuş. Ben şimdilik üste cam takıp sıvı soğutmayı anakartın yanına konumlandırmayı düşünüyorum. Bütçeyi düzeltince 3 fan daha alıp soğutmayı yukarı atmak gibi bi planım var. Görseldr attığım setup için kaç reverse kaç normal fan almam gerekiyor? Bilgisizliğimin...
  4. H

Hocam sıvı soğutma tryx almayacağım lian li alacağım 2 reverse 6normal fan almam gerekiyor değil mi bu setup için? Belki ileride kasa içi ekran alınabilir doğru diyorsunuz.
  5. H

Hocam kusuruma bakmayın bayadır uzağım bu işlerden sizide yoruyorum. 6 reverse fan + sıvı soğutma (lian li) + 2 egsoz fan alacağım, doğru mudur? Bir de soğutmayı fanlı model alıp içinden çıkan fanlarıda radyatöre takabilir miyim?
  6. H

Hocam fan ve soğutucu model öneriniz var mıdır?
  7. H

Herkese merhaba, görseldeki gibi bi setup toplamak istiyorum. Elimde; -Aorus 5070ti master -R7 7800x3d -Msi Mag b850m mortar ana kart -Kingston 16x2 cl30 ram -psu msi mag 750w mevcut (kasaya uymazsa değiştirebilirim) Lian li o11 Lian li sıvı soğutma Lian li fan Bu sistemde 6 reverse 2 egsoz...
Geri