Arama sonuçları: *

1. S

Adobe After Effects yükleme

Merhaba arkadaşlar, adobe after effects programını nasıl yüklerim acaba, google de indirmeye çalıştıklarımda trojen çıkıyor hep. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  2. S

Windows Defender Security

Teşekkürler dostum
  3. S

Windows Defender Security

Merhaba arkadaşlar indirdiğim dosyalara bakıyordum az önce şöyle Show_Virus_and_threat_protection_in_Windows_Defender_Security_Center bir şey fark ettim, indirmediğim halde kendi kendine inmiş .reg dosyası. Bu tam olarak nedir? Ben indirmedim pc kendi kendine mi indirmiş virüs olur mu? Güvenlik...
  4. S

Ajazz 820 Renk değiştirme

Hayır arkadakine taktım, çıkardım öne de taktım ama tık yok acaba normal olan diye mi böyle? pro versionu değil
  5. S

Ajazz 820 Renk değiştirme

Merhaba, arkadaşlar yeni Ajazz Ak820 Klavye aldım fakat renk değiştiremiyorum. Programını da yükledim ama hata veriyor, Device not detected. Please check that your system is compatible with this device and if it is linked to a usb cable hatası alıyorum. Klavye şu an bilgisayara bağlı sebebi...
  6. S

Bannerlord kaldırır mı?

teşekkürler
  7. S

Bannerlord kaldırır mı?

Kaç askerler olursa kasar donar? mesela 1000 vs 1000 olursa kasma ve donma olur mu?
  8. S

Bannerlord kaldırır mı?

Selamın aleyküm arkadaşlar, rx 570 i5 9400f sistemim var. Bannerlord kaldırır mı? Kasma donma olur mu?
Geri