Arama sonuçları: *

1. sebottendorf

War Thunder Oyunu Anlamsız Bir Şekilde Kasmaya Başladı.

aslında hocam dünde ekran kartının yeni sürümü yüklüydü fakat bir şey yoktu ha Windows update'de şuan güncel belki ondan olabilir ama windows güncellemesini geriye almanın bir yolu yok sanırım olmadı eski güncellemeyi tekrar kuracağım..
  2. sebottendorf

War Thunder Oyunu Anlamsız Bir Şekilde Kasmaya Başladı.

Arkadaşlar dün sorunsuz bir şekilde oynadığım War thunder oyunu bugün kasmaya başladı. DDU kullanarak driverı silip yeniden kurdum ve NVcleanstall'ı kullanarak ekran kartı driverını kurdum fakat oyun hala kasıyor başka oyunlarda da herhangi bir problem yok sadece War Thunder kasıyor...
  3. sebottendorf

Çözüldü✓ Bilgisayarıma Virüs Bulaşmış Olabilir Mi?(hwinfo&cpu-z)

Hocam dediğinizi yaptım fakat dosya konumunda hwinfo64 programı var dll dosyları yok.
  4. sebottendorf

Hocam doğru mu yaptık fakat bilmiyorum yapay zekaya sorarak yaptım böyle bir şey çıktı ?
  5. sebottendorf

Herkesin taratın demiş fakat bu virüs Ram'e yerleştiği için kolay kolay fark edilmiyor bu programlardan hangi sürümü tehlikeli olabilir onu merak ediyorum sadece..
  6. sebottendorf

Hocam sizin haberiniz yok galiba :) 1776691271 Bilmiyorum belki güncellemişimdir diye korkuyorum bu versiyonlarda bu problem olur mu ?
  7. sebottendorf

arkadaşlar Cpu-z programını şubatta indirdim 2.18 sürümünü kullanıyorum,hwinfo64 ise martta indirdim 8.45 59-45 versiyonu yüklü bunlardan bana da virüs geçmiş olabilir mi ?
  8. sebottendorf

Bunlardan hangi Ssd'yi almalıyım ?

15 bin tl
  9. sebottendorf

Bunlardan hangi Ssd'yi almalıyım ?

Ucuz olduğu için https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0D7MKYNLX/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3BUPX9FPXEVLK&psc=1 Buda dramlı eğer çok fark yaratmayacaksa bunu almayacağım...
  10. sebottendorf

Laptopum için Ssd önerisi

12 bin tl
  11. sebottendorf

Laptopum için Ssd önerisi

Arkadaşlar Acer nitro 5 AN515-58-59P9 model Laptopum için Ssd öneririr misiniz.
  12. sebottendorf

Acer Nitro 5 AN515-58-59p9 laptopta kaç tane SSD slotu var?

Hhocam modeller farklı ama.
  13. sebottendorf

Acer Nitro 5 AN515-58-59p9 laptopta kaç tane SSD slotu var?

Arkadaşlar Acer AN515-58-59P9 markalı laptopumun sağ köşesinde M.2 Support+HDD slot yazıyor fakat anlayamadım. Sorum şu laptopuma ek SSD takabilir miyim?
  14. sebottendorf

Acer RTX 4050 laptopta VRAM 25 MB gözüküyor ve GTA 5 kasıyor

hocam ne yapabilirim peki 1772537324 Game ready'nin DLSS 4 güncellemesini kurdum ondan olabilir mi acaba ?
  15. sebottendorf

Acer RTX 4050 laptopta VRAM 25 MB gözüküyor ve GTA 5 kasıyor

Arkadaşlar Acer markalı laptopumda GTA 5'i açtığım zaman anlamsızca kasmaya başladı, 10 FPS'lere kadar düştü ve ekran kartımın sadece 25 MB kullanabiliyorum
  16. sebottendorf

Laptopumda ki sorun ne olabilir ?

Zalman ns1000 var hocam.. 1772448844 Neden acaba hocam
  17. sebottendorf

Hocam Laptop yeni fakat Acer'in kötü macun kullandığını okumuştum birkaç yerde.
  18. sebottendorf

nasıl yani hocam ?
  19. sebottendorf

Yardım Acer nitro 12450h ısınma sorunu

throttlestopı indir
Geri