Arama sonuçları: *

1. I

🔥İndirim Beats Studio Pro Kablosuz Kulaklık 9.999,00 TL - Outlet

kaç k olursa olsun beats denilen çöpe para vermeyin lütfen.
  2. I

Wraith Mouse Önerisi

Knka Wraith pişmanlıktır.
  3. I

2000 TL'ye kadar kablosuz mouse önerisi

Knka wraithdem alışveeiş yapmayın adamların, garanti politikası kötü bayağı. Elimde ve r1 pro max vardı 1 yılını doldurmadan mouse gitti komple. Kutusu durmasına rağmen içerik olmadığı için garanti kabul etmiyorlar. Bunu bilerek alışverişinizi yapın.
  4. I

Yardım 1500-3500₺ Arası Klavye Önerisi

Agalar Wraith almayın adamların garanti politikası yok. İnanılmaz kötü.
  5. I

Yardım Manyetik Switch Klavye Önerisi 6k bütçe

agam wraith klavyeleri ele direkt
  6. I

Yardım Wraith iade ve garanti nasıl? Alışveriş yapılır mı?

WRAİTHİ THHYE VERDİM. UMARIM MİSLİYLE MOUSE GERİ ALACAĞIM. BİRKAÇ AY SÜRER MUHTEMELEN. UMARIM MİSLİYLE GERİ ALIRIM.
  7. I

WRAİTH GARANTİ POLİTİKASI

hocam thhye direkt başvurumu yaptım. misliyle geri alacağım umarım.
  8. I

WRAİTH GARANTİ-VXE R1

hocam misliyle aynı mouse geri alacağım. thh kabul etmezse dava bile ederim.
  9. I

aga toyluk acemilik diyelim geçen yıl almıştım. bir arkadaş tavsiyesi üzerine. bir daha tövbe. bir de ders oldu diyelim. 1775143957 tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. sonuçları yine burada paylaşacağım.
  10. I

WRAİTH GARANTİ-VXE R1

HOCAM VALLAHİ TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE BAŞVURU YAPCAĞIM. BAKALIM HUKUK NE DİYECEK?
  11. I

WRAİTH GARANTİ-VXE R1

UZAK DURULMASI LAZIM. BAYAĞI KÖTÜ. ADAMLAR AMBALAJA KADAR SAKLANMA ŞARTI İLE GARANTİ KABUL EDİYOR.
  12. I

hocam wraithin garanti politikasının böyle olduğunu nereden bilebilirim ki? kutudan çıkan çöpü neden saklayayım hatta neden kutuyu saklayayım ki hepsi saçma kanunsuz istekler.
  13. I

hocam kutuyu da anladım hadi ona da eyvallah diyeceğim ( kutu şartı da kanunsuz bir istek.) ambalajını, yanında yolladıkları dandik typce c kablosunu neden saklayayım. AMBALAJI niye garantiye yollarım diye saklayayım ki
  14. I

1775140129 KARŞI TARAFTAN BU KONUYLA ALAKALI GERİ ADIM ATILMAZSA İLK İŞİM TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE BAŞVURMAK OLACAK. ADAMLAR AMBALAJI DAHİL KUTU İÇERİĞİNİ SAKLAMAMI İSTİYORLARMIŞ.
  15. I

BU ADAMLARIN GARANTİ POLİTİKASINI BİLİN BUNA GÖRE ALIŞVERİŞİNİZİ YAPIN. ELİMDE VXE R1 PRO MAX MOUSE VARDI. 1 YILINI DOLDURMADAN MOUSE KENDİLİĞİNDEN TAMAMEN GİTTİ. GARANTİ İÇİN YAZIYORUM KUTU, ORİJİNAL AMBALAJI OLMASI ŞART İLE KABUL EDİYORLARMIŞ. KUTUSU DURUYOR AMA KABLOSUNU VS DİĞER GEREKSİZ...
  16. I

WRAİTH GARANTİ-VXE R1

17. I

Wraith W75 İnceleme - Alınır Mı?

garanti politikası böyle bir şirket. ambalajına kadar saklanması lazımmış. bunu bilerek alın.
  18. I

WRAİTH GARANTİ-VXE R1

Elimde VXE R1 Pro Max var. Birkaç gün önce kendiliğinden kapandı mouse. Hiçbir şekilde tepki vermiyor çalışmıyor ışık vs yanmıyor. Sadece lazeri aktif gibi. Bunu garantiye yollamak istiyorum ama kutusu yanımda değil, kendi memleketimde. Bu şekilde garantiyi kabul ediyor mu Wraith? mouse 1 yıllık.
  19. I

❌İndirim Bitti! MacBook Pro M5 Max 129.324TL

idefix üzreinden bir şey alıurken dikkat edin idefix sorunlu bir eticaret firması bilginiz olsun bir de malum partinin şirketlerinden
  20. SAMSUNG ODYSEY G5-32 INCH

Satılık SAMSUNG ODYSEY G5-32 INCH

2K-165 HZ-1MS-VA PANEL CURVED
    8,000.00 TRY
Geri