Arama sonuçları: *

1. B

Kasa topladım tavsiyeleri alayım

Geç kaldınız hocam geldi 😂 1770908866 Hocam işlemci ile sorunum var bi 7600 var birde 7500f sizce daha üstü veya bu standartlarda bir şey bulmam lazım
  2. B

Hocam bu işlemci ve benzeri varmı Buda bi tık üstü olur dediğiniz bu sisteme
  3. B

İşlemciyi belirtmemişim galiba ama ryzen5 7500 f ikinci el buldum bi tane onu alcam pimlerini fln kontrol ettim sıfırdan farksız 4kya mantıklımı
  4. B

Msı Mag Forge 121A B75 Pcıe5 Temperli Cam 4 X120MM Auto Rgb Fan 750W Bronz Atx Gaming Bilgisayar Kasası https://app.hb.biz/vncGAIqL4uBB Sapphire Sapphıre VGA Amd 16GB Gddr6 RX9060XT Pulse 11350-03-20G (Siparişini verdim) Asus Prime B650m-r Viper Venom 6000Mhz CL30 Thermalright...
  5. B

50 k ya sadece kasa toplama tavsiye ve tartışma

Hocam bu sisteme psu hangisi gider
  6. B

Güzel bi sisteme benziyor üstüne eklenebilir birşeyler varmı yoksa bu bana yetermi 1770666337 Sıvı soğutmaya girmek istememin sebebi Antalya’dan yaşıyorum odamda klima yok😂
  7. B

Hocam ikinci ele fazla girmek istemiyorum sadece ram ve sıvı soğutmada ikinci el düşünüyorum hafifte olsa 50 k üstünede çıkabilirim işlemcide sorun olurmu olmazmı bilmiyorum ikinci el mantıklımı sizce 1770662070 Kral şöyle diyeyim işlemciden ekran kartından hiç anlamıyorum kafam karışıyor adam...
  8. B

Çözüldü✓ Yeni kasa toplayacağım öneri ve tartışma

Kanka yeni bir konu oluşturdum tam olarak her şeyi yazdım söylediğin gibi oraya bi bakarmısın
  9. B

Arkadaşlar merhaba 50 k bütçem var sadece güçlü bir kasa istiyorum hem fps oyunları hem hikaye oyunları aynı anda ufak çaplı yayın için bir sistem istiyorum şuan cebimde 30 k param var bir kaç gün sonra tamamlanacak ama toplama bir sistem yapacağım için veya alternatif olarak eğer önerilerinizde...
  10. B

Kankam şuan cepte 30 k var elimde sdd var başka hiçbirşey yok önce ne yapmalıyım neler almalıyım bütçem 50 ama işte şuan elimde bu var
  11. B

Hocam çok geç oldu yinede yardımın için sağol gün içerisinde iletişim kuralım yine bi destek atarsan bakalım ikinci el seçenekleride var onlarıda değerlendirmek isterim çünkü iyi geceler iyi forumlar
  12. B

Hocam 50 çıkar belki yeterlimidir
  13. B

Hocam ben fos oyuncusuyum ama hikayede oynarım gibi bilemiyorum birde ekstra olarak ufaktan yayıncılık denemek istiyorum piyasanın farkındayım elimde laptobum var onu satıp üzerine biraz para koyup iyi bir kasa almak istiyorum yani 20 k laptop ediyor üzerine bi 30 eklerim ama bu bana çok gelir...
  14. B

ARKDAŞLAR KASA TOPLAYACAĞIM CHATGPT İLE ŞÖYLE BİRŞEY YAPTIK PEK ANLAMIYORUM Bİ BAKARSANIZ ÖNERİLERE AÇIĞIM (elimde ssd var diğer 2. el alacağım ram sıvı soğutma) ParçaModel / SeçimNotlar CPUAMD Ryzen 5 9600XAM5, oyun + yayın için yeterli AnakartMSI B650M Gaming Plus Wi‑FiDDR5, Wi‑Fi var...
Geri