Arama sonuçları: *

1. M

GIGABYTE M27Q2 QD nasıl

Kral butcem 15000 TL'ye kadar cikiyor daha yuksek fiyata elbet daha iyisi vardir
  2. M

GIGABYTE M27Q2 QD nasıl

Kanka rekabetci oyuncu degilim diyorum
  3. M

GIGABYTE M27Q2 QD nasıl

Stajerim bütcem max 15 k bu monitörü buldum görsel açıdan çok iyi olduğunu duydum fiyatına göre, rekabetci oyunlar oynamıyorum hikayeli oyunlar survival oyunlar ve lol oynuyorum butcem sinirli almisken fp olarak en iyisini almam lazim bu nasıldır daha iyisi varmı max15 kya
  4. M

10-15 bin TL'ye monitör tavsiyesi

Bu monitörü duydum ama daha iyileri vardi butcem biraz daha fazla
  5. M

10-15 bin TL'ye monitör tavsiyesi

Lol ark survival hikayeli oyunlar tarzı oyunlar oynuyorum film dizi izliyorum yani benim için görüntü yüksek hz dense daha önemli 2k 27 inç bi monitör almayı düşünüyorum çok fazla bilgi kalabalığı var iyi monitörler önerebilir misiniz?
  6. M

AOC 25G4SRE nasıl iyi mi? ?

[H3 id='AOC+25G4SRE+almayi+dusunuyorum+fiyat+8-10+bin+civarnda+esnetebilirim+film+dizi+video+izlemeyi+seviyorum+lol+ve+hikayeli+oyunlar+oynuyorum+ve+bu+monitr+dnyorum+benim+kullanm+alanm+iin+bu+fiyat+bandnda+daha+iyisi+varm+nerilerinizi+bekliyorum+yada+benim+sylediim+alnrm']AOC 25G4SRE almayi...
  7. M

Yardım Mchose X9 Ses patlıyor

Kral bendede s9 pro var bendede arada sirada çıt pıt sesler geliyor video falan izlerken sen çözebildinmi ?
  8. M

8 bin tl bandına monitör

Yeni monitör alıcam hikayeli oyunlar ve lol oynuyorum renklerin canlılığı benim için önemli fast ips düşünüyorum aklımda aoc 25g4sre veya samsung odyssey g4 var bu monitörler iyi mi? kötümü yada hangisi daha iyi söyleyecek varmı yada bir öneride bulunacak 8 bin tl bandına en düşük 180 hz
  9. M

Monitör önerisi acill

Yeni monitör alıcam hikayeli oyunlar ve lol oynuyorum renklerin canlılığı benim için önemli fast ips düşünüyorum aklımda aoc 25g4sre veya samsung odyssey g4 var bu monitörler iyi mi? kötümü yada hangisi daha iyi söyleyecek varmı yada bir öneride bulunacak 8 bin tl bandına en düşük 180 hz
  10. M

1080 p monitör önerisi

11. M

Fxsound kulaklığa zarar verirmi

Hocam benim kulakliginki iyi gibi ama ses az sadece ses çok gelsin istesem neyi arttirmam lazim
  12. M

Hocam böyle baslı sarkilarda tribe girmek istiyorum bi ayar oneriniz varmi kulağım patlasın istiyorum
  13. M

Çok açarsam zarari olurmu ?
  14. M

Mchose s9 pro kulaklığım var ses seviyesi gayet yeterli fakat ben arada bi çok daha yüksek sesle sarki dinlemek istiyorum fxsound da sanirim ses seviyesini yukseltebiliyormuş kulakliga bir zarari olurmu
  15. M

Kaliteli 1080 p vs kalitesiz 2k

Marka seninmi dayı niye böyle savundun ben sadece duymadim iyi mi? kotumu diye sordum
  16. M

2 markayida daha once duymadim nasıllar kronikleri varmı mesala asus 165 hz almak var gamepower 165 hz almak var kalitesizde olmasın 1770641164 Hocam 24 inçden biktim artık video izlerken yada hikayeli oyun oynarken hiç zevk vermiyor 1770641567 https://app.hb.biz/wS7qjppqlujK bunlar nasıl msi...
  17. M

8 k civari
  18. M

Monitörüm bozuldu monitör alıcam ryzen 5 5600 + 4060 sistemim var lol ark ve hikayeli oyunlar oynamayi planliyorum sıksık dizi film video izliyorum güzel kaliteli bir 1080 p alip oyunlari ultrada oynamakmi yoksa 2k normal bir monitör alip oyunlari mid grafiklerde ynamakmi
  19. M

5-5600 4060 2 k monitör kaldırırmı

Hocam ilerde sadece ekran kartino güncellesem bir sorun olurmu mesala 5 5600 işlemci 5060 - 5070 gibi kartlarla darbogaž yaparmi 2 k da 1770637801 Hocam ilerde sadece ekran kartino güncellesem bir sorun olurmu mesala 5 5600 işlemci 5060 - 5070 gibi kartlarla darbogaž yaparmi 2 k da
  20. M

5-5600 4060 2 k monitör kaldırırmı

Hocam yani 2 k bi monitör alip dlls ile rahat kullanabilirmiyim anlamadım bir sorun cikmaz değilmi konuya tam hakim değilimde bide dlls surumleri farkediyor sanirim orda bahsedilen dlss benim 4060 da varmi 1770634670 Hocam birde 960 p internal ne oluyor
Geri