Arama sonuçları: *

1. Mirkan

Yardım Sıfır iphone 13 dokunmatik sorunu

Telefon daha sıfır bir iki gün oldu alalı kardeşim aldı, şimdi bizde iki adet sarj aleti var orijinal olan ve orjinal olmayan. Orjinal olmayanda sarja takdığımızda telefonu açamıyoruz yukarı kaydırmıyor son sekmelere giremiyoruz ancak orjinal sarj aletini taktığımız gibi sorun düzeliyor ne...
  2. Mirkan

600.000TL ilk araç önerisi

1-2 sene ilk araç olarak kullanılcak kardeşlerim öğrencek otomatik olması lazım deneyimlediğiniz araçlar var mı 600.000TL vermeyi düşünüyoruz max. bunun yanında birde lazım olacağı için araçta geri görüş kamerası, kaza vs anlarında kanıt bulunması için yolu çekicek kamera önerisi ve park sensörü...
  3. Mirkan

RTX 4050 ve 4060 laptop

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-acer-nitro-v-15-anv15-51-50sy-nh-qnbey-003-i5-13420h-8-gb-1-tb-ssd-rtx4050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,480612842.html Alınır mı?
  4. Mirkan

RTX 4050 ve 4060 laptop

iki ekran kartındanda alınabilir modelleri atar mısınız 40 bin TL nin ne kadar altında olsa o kadar iyi
  5. Mirkan

Yardım Valorant girmiyor sebebi nedir

ss olmalı
  6. Mirkan

Laptop'un bakım zamanı geldi mi

Yarın alalı tam 1 sene olacak modeli HP VİCTUS 16 bilgisayarı günde saatlerce oyun oynayarak sıkmadım max 10-20 saat oyun oynamışımdır aldığımdan beri, normal bir şekilde oyun oynamadan kullandım garantisi devam ediyor macun,ped vs. bakımlarını garanti karşılar mı kendim mi yapmam gerekiyor...
  7. Mirkan

Tablet için kalem ve not uygulaması

Dostlar selamlar pdf'lerin üzerine not alabileceğim güzel bir uygulama ve bunun için tabletimde kullanacağım bir kalem istiyorum, Tablet modeli bu kalemin orjinal olmasına gerek yok normal ucuz fiyatlı işimi görecektir. Uygulama için fiyat 300-500TL'ye çıkmadığı sürece ücretlide kullanabilirim
  8. Mirkan

Bu fiyat normal mi indirim mi

Evet bende farkettim onu 35w bide dynamic boost ile 45w oluyor ama en ucuzu buymuş gözüme takıldı
  9. Mirkan

Bu fiyat normal mi indirim mi

MSI CYBORG 15 A13VF-896XTR Intel Core i5 13420H 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar https://app.hb.biz/EZtGE93xy6Mb
  10. Mirkan

Dükkanda kullanmak için kamera önerisi

Dükkanımda kullanacağım kayıt ve gece görüşü olmalı bütçe 1-2k arası yardımcı olabilecek var mı
  11. Mirkan

Msı ch120 Oyuncu koltuğu alınır mı

https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-msi-mag-ch120-fiyati,91952462.html Sıfır olarak değil ikinci el olarak alıcam fiyat 4500 iyi midir sizce kullanan var mı
  12. Mirkan

Bel ağrısı yapmayacak koltuk önerisi

Bilgisayar karşısında uzun saatler geçiricem dostlar ders çalışmak için. Şuan yapamıyorum çünkü bel ağrısı aşırı derecede oluyor bana bel ağrısı yapmaycak rahat bir koltuk lazım. Oyuncu koltuğu olur ofis koltuğu olur bütçe konusu maaşımın bir kısmıyla alabilceğim derecede olsa yeter 10-20...
  13. Mirkan

Hangi sağlayıcıya geçmeliyim

Aklıma atlantis yattı benimde
  14. Mirkan

Hangi sağlayıcıya geçmeliyim

Atlantis net şuanda 10.000mbps verebiliyor fakat cok tuzluymus 1000 mbps almayı düşünüyorum taahhütsüz 350TL başka bir firma var mı önerebileceğiniz
  15. Mirkan

Xbox uygulaması güncelleniyor ekranında kalıyor

ekteki ekranda kalıyor saatlerce değişmiyor oyunlarımı açamıyorum
  16. Mirkan

Baslangıç için araba önerisi

polo iyidir
  17. Mirkan

polonun 2010 civarı modelleri hosuma gidiyor sevdiğimde bir araba onu alacağım gibi hocam
  18. Mirkan

Dostlar artık ehliyete girmeme az kaldı yavaştan kendime bir araba alayım diyorum. İlk arabam olup acemiliğimi atacağım için çok uçmaya gerek yok polo tarzı eski kasa hatchback araçlar düşünüyorum önerilere açığım bütçe 500 civarı üstüne cıkarım ancak fazla çıkmaya gerek yok, manuel olması işimi...
  19. Mirkan

Açık öğretim yks kaydı nasıl yapılır

Valla mezun bile olmadım daha acık öğretimden bir tane zorunlu dersim kaldı onu vermem gerek. Aradım Meb’i girebilirsin yks’ye dedi şimdi hangisini secicem onu bulamadım 1708552405 birinci seçeneği seçicekmişim youtubedan baktım şimdi ilgilenen arkadaşlar için videoyu bırakıyorum. "Video"
  20. Mirkan

Açık öğretim yks kaydı nasıl yapılır

Açık öğretimde okuyorum yks kaydı yaparken öğrenim durumunda hangisini seçmem gerek
Top Bottom