Arama sonuçları: *

1. LeoVassoW

360 Hz Monitör Önerisi Yapabilirmisiniz

Gençler Selam Kuzene 360 Hz fps oyunları için Monitör Bakıyoruz Öneriniz Varsa Atabilirmisiniz Fiyat Cok ucukda OIlmasın Bütçe Sınırı yok max 20k diyelim önerir misiniz? 1080 p için
  2. LeoVassoW

360 hz valo için monitör önerisi /

bütçe limiti yok 20 ye kadar kuzene bakıyoruz sizinde fikirlerinizi istiyoruz öneriniz varmı fps oyunları olucak 27 inc de olur farketmez
  3. LeoVassoW

Sessiz klavye önerisi

F87pro v3 aldım kanka gayet güzel bence seside cok rahatsız etmiyor sağol yinede önerin için
  4. LeoVassoW

Çözüldü✓ Ulugames howl 75 klavye alınır mı?

Sağol kanka cok cok yardımın dokundu teşşekür ederim
  5. LeoVassoW

Yardımın için sağol kanka adamsın 1771755200 Kablolu kullanılıyo değilmi eminsiniz
  6. LeoVassoW

f87 alacaz gibi duruyo o zaman klavyeye acil ihtiyacım var 1771754332 https://www.trendyol.com/aula/f87-pro-mekanik-rgb-tkl-graywood-v4-switch-kablosuz-makrolu-hot-swap-turkce-q-klavye-buz-mavisi-p-995670477?boutiqueId=61&merchantId=252249 buda kadın rengi gibi duruyo :d
  7. LeoVassoW

2000 2500 benim şahsen howl 75 hosuma gitti 1771754098 bide kablolu olursa güzel olur şarjlı blutothlu flan sevmiyorum
  8. LeoVassoW

renk türü hoşuma gitmedi onun ama bi bakarım 1771753497 https://www.hepsiburada.com/aula-f87-pro-mekanik-rgb-tkl-graywood-v4-switch-kablosuz-makrolu-hot-swap-klavye-gradyan-gri-pm-HBC0000C7I04Z bunu buldum ama iyi midir?
  9. LeoVassoW

Gençler selam Ulugames howl 75 klavye alınır mı? alınsa bile uzun süre götürürmü veya daha iyi alternatif varmı
  10. LeoVassoW

Sessiz klavye önerisi

sessiz klavye önerir misiniz? tkl olursa süper olur fiyatda cok uçuk olmasın
  11. LeoVassoW

32 GB RAM PC'de sanal bellek kaç olmalı?

4096 - 8192 yaptım bi sorun teşkil eder mi? yoksa otoyamı alayım
  12. LeoVassoW

32 GB RAM PC'de sanal bellek kaç olmalı?

DDR5 32 GB 5600 MHz 4800MT/s RAM'lerim sanal RAM'leri kaç yapmalıyım?
  13. LeoVassoW

F/P Akvaryum Kasa Önerisi

Peki hocam sizce gigabyte c500 mü yoksa msi mag pano m100r mi benim şahsen msi hoşuma gitti hem matx anakartım oldugunda cok şık duruyor
  14. LeoVassoW

Buda fena değilmiş hee 1771270871 Atx fakat bu
  15. LeoVassoW

sizin önerceğiniz varmı hiç beceremem anlamam bu işlerden
  16. LeoVassoW

Sa beyler kasa değiştirmeyi planlıyorum matx anakartım var güzel hava akışı olan fiyatıda iyi olan kasa önerilerinizi bekliyorum benim aklımdaki kasa https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-msi-mag-pano-m100r-pz-4-argb-fanli-siyah-micro-atx-oyuncu-bilgisayari-fiyati,636410600.html...
  17. LeoVassoW

Ekran kartı cızırtı yapıyor.

Selamlar ekran kartım yük altında cızırtı yapıyor ve titriyor col whinedan dolsyı olmadıgını düşünüyorum şimdilik ekran kartının güç kablosunu gevşettim ses kesildi sizce bu tekrarlarmı veya tekrarlasa bile sisteme zarar verirmi cevaplarsanız cok mesut olurum.
  18. LeoVassoW

Akvaryum kasa önerir misiniz?

bu iyi mi? 5060 var bende
  19. LeoVassoW

Akvaryum kasa önerir misiniz?

Arkadaşlar hava akışı güzel yakısıklı bir akvaryum kasa önerir misiniz? microatx olursa güzel olur bide argb olsun
  20. LeoVassoW

Acil Sessiz Klavye Lazım

Beyler Ramazan Gelmeden Benim bu blue switch klavyeyi değiştirmem lazım daktilo gibi tak tak bana acil kaliteli güzel sessiz önerceginiz klavye varmı bütce dostu olsun
Geri