Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Müşteri Hizmetlerinde Çalışmak İçin Kulaklık Önerisi

kanka merhaba, ben thy de temsilcilkik yapıyorum(taşeron) biz bunu kullanıyoruz. https://www.trendyol.com/jabra/gurultu-onleyici-mikrofonlu-usb-tek-bilgisayar-kulakligi-cagri-merkezi-kulakligi-hepsivoip-p-1064504890?boutiqueId=61&merchantId=252549
  2. F

Crimson Desert Ön Sipariş Bdo At Kostümü Kodu

Bende almıştım pre order olarak istiyen varsa yazabilir
  3. F

Çözüldü✓ 7800x3d İçin Sıvı Sogutucu

Ocypus l36 iyi model bende kullanıyorum 7800x3d ile çok pahalıda değil sinerjide bakabilirsin
  4. F

Yardım Gamepad Alacağım Fakat Kararsız Kaldım

Kanka attıkların çok farklı fiyat bandında ben ve 8 bitdo ultimate 2 var Bir de zdgaming kullanıyorum ikisinin arasında çok fark yok tetik tuşunda bir fark var yani bütçe olarak düşük bir şey düşünüyorsan zdgaming alabilirsin ama dual sens yani kabloyla kullanırsın çoğunlukla o yüzden ben de...
  5. F

❌İndirim Bitti! Mc Donalds Bugüne Özel Menü Alımında Mc Chicken Menü Hediye

Böyle başlıkların açılması bile saçma küreselde bile aşırı tepki var markaya ama burda expatlık ve marjinallik olsun diye böyle hareketlere gerek yok, dünyadaki ampute çocuk oranı en yüksek ülkesi Filistin yaşın 13-14 falan galiba ama büyüdükçe böyle şeylerin önemini anlarsın.
  6. F

❌İndirim Bitti! Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu 2299 TL +Kargo

tamamdır hocam teşekkürler işlemci değiştirdiğim için bunu önceden almıştım zaten bu başlıktaki sogutucuyu aldım bunuda üçe beşe satarım teşekkürler.
  7. F

❌İndirim Bitti! Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu 2299 TL +Kargo

hocam tekrardan çok teşekkürler iyi akşamlar.
  8. F

tamam hocam çok teşekkürler vakit harcayıp cevapladığın için iade edip etmemekte kararsızdım sayende kararı verebildik. 1778258256 [H3 id='Ocypus+Delta+L36+Beyaz+ARGB+V2+360+mm+Sv+Soutucu+2299+TL+hocam+bunu+aldm+doru+deil+mi+pro+sandn+galiba']Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu...
  9. F

hocam bu indirimli olan ocypusu aldımda, işe yarar mı
  10. F

hocam merhaba müsaitsen, cevaplarsan sevinirim.
  11. F

hocam biraz konu dışı olabilir ama sormak istiyorum. 7800x3d var şu an 120m asus tuf sıvı sogutucu kullanıyorum tide durumda derece bu aralarda 360 mm bi sogutucu zorunlulukmudur ? teşekkürler (matx anakart) 1778256393 almazsam ne gibi bi problemle karşılaşırım
  12. F

RX 9060 XT AMD ADRENALİN

TAMAMDIR HOCAM TEŞEKKÜRLER, CRİMSON DESERT OYNARKEN ÇÖKÜYOR BAZEN ACABA DEDİM Bİ PROBLEM Mİ VAR
  13. F

RX 9060 XT AMD ADRENALİN

bu değerler normal mi yoksa amd uygulaması kaynaklı bir sorun mu furmark testi yaptım bir problem yoktu.
  14. F

🔥İndirim Ryzen 7 7800X3D 14.500 TL

Hocam ben 120mm Asus tuf sıvı soğutucu ile kullanıyor boşta 35-40 arası çok ısınan bir işlemci degil, yükte 80 oluyor
  15. F

🔥İndirim GameSir Cyclone 2 Wireless Controller ILKIM500 3475 TL

Pardon hocam 500 u gormemisim, haklısın normalde 3800 falandi kuponla dusuyomus
  16. F

Pc İçin Gamepad Önerisi?

Hocam alicaksan redditte karsilastirma yapan bi arkadaş var, koydum resimini ikisini karşılaştırıyor bi bak istersen ama ben olsam 2500e hayatta nova lite iki almazdım EOS pro 2 s indirimde o fiyata geliyor
  17. F

Evet kanka zaten ben 3 gündür falan bakıyorum kol Alicam fiyat aynı
  18. F

Pc İçin Gamepad Önerisi?

Kanka bende ilk EOS pro 2 s aldım bozuk çıktı iade biraz uzun sürdü ama aldılar, açıkçası pek fazla başka bi secenekteyok
  19. F

Kral zaten bu fiyatti herhangi bir indirim yok yani
  20. F

Uygun Fiyatlı Gamepad Tavsiyesi

Yok galiba adaşım olsa kesin yazarladi
Geri