Arama sonuçları: *

1. F

MAKSIMUM BILGISAYAR(ALMAYIN)

Hocam çok sağol cevap veriyorsun bütçem 5k ne alayim 1771425062 Sağlam bişey olsun hani modüler olup olmaması çok önemli değil birde 9070 veya 9060xt için
  2. F

Hocam ben baktım ikiside birbirinden farklı kapasitör ve PCEİ ve CPU girişleri dahil yani https://www.bizdehesapli.com/gamdias-helios-p2-850g-850w-80-gold-full-moduler-aktif-pfc-gaming-atx-power-supply-psu-urun-GAMDIAS-HELIOS-P2-850G Hocam bu nasıl
  3. F

Son Hani senin gibi cullamalar sadece yandaki watt değerlerine bakıp mi anlıyor aynı olduğunu, bari biraz araştırıp yazsaydın ben burda bilgi almak için yazıyorum senin gibi cullamaları tatmin etmek için değil
  4. F

sagol hocam paketledim yarın gönderecem, iadesi gelsin alırım
  5. F

hocam dediğim gibi cok anladığım şeyler değil, tavsiye üzerine almıştım ama farklı gelince biraz kıllandım 1771348801 hoocam bende E harfini görünce aklıma eco geldi, çok sağol hani böyle araşıtırıp bulmuşsun. hala iadeye daha yakınım senin fikrin nedir.
  6. F

hocam hala pakette duruyor, bende bilmediğim için yazdım buraya anladığım kadarıyla önemli bir şey değil bu
  7. F

yok hocam strecledim, yarın vericem. ama kutuda çok farklıydı,baya dandik bişeydi 1771347832 valla hocam dediğim gibi özellikler aynı ama fan farklı kapasitor japon yazıyodu tayvan cıktı. bende çok anlamıyorum test falan en güvenlisi bu olur diye düşündüm
  8. F

hocam valla başta kutu bile farklıydı neyse dedim ama fanı bile farklı olunca biraz çekindim. ayrıca ben okuduğumda japon kapasitor diyordu kutuda tayvan yazıyordu
  9. F

hoca iki ürün aynıymış sadece resmi farklı dedi ama fanındaki golf topu şekli veya kutusu da tutmuyordu
  10. F

13 şubat'ta forumunda verdiği tavsiyeyle high power 800 gold psu sipariş ettim maksimum bilgisayardan, sipariş verdiğim ürünü ve gelen ürünü ekliyorum. adam bana kodlarının tuttuğunu bu sebeple herhangi bir fark olmadığını söyledi ancak açıkcası ben pek anlamıyorum. Ne gördüysem bana onun...
  11. F

Bu rami 6500 tl ye aldım iyi mi??

Hocam bende project zerob650 ramler thull ancak hynix bellek 7200 MHz cl36 iyi midir? 1771333271 Hocam birde PSU dediginiz high-power gd800 aldım ancak bazı forumlarda bu PSU nuj eski olduğu bu sebeple tercih edilmemesini tavsiye edilmis
  12. F

MSı a750gl vs high power gd800

Tier list
  13. F

MSı a750gl vs high power gd800

Bu iki PSU arasında kalmıştım Forum önerisiyle high powerı tercih ettim eve gelmiş, ama birkaç yerden daha baktım PSU bin eski olduğunu ve söylüyorlar, ayrıca tür liste baktığımda ikisinde B sözde iade edip MSI olanı mi alayim. Şimdiden destekleriniz için teşekkürler
  14. F

ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR (PSU BAĞLANTI)

Hocam bende PSU almayı düşünüyorum rx9070 veya 9060xt ekran kartı olacak pin çıkışı sayısı önemli mi
  15. F

SISTEM GUNCELLEMESI(psu+ekran kartı)

Evet site güvenilir hocam hepiniz çok sağolun. psu yu aldım bakalım gelince tekrardan yardımınızı isteyeceğim hepinize iyi akşamlar
  16. F

hocam alayım mı bunu https://www.maksimumbilgisayar.com/urun/high-power-performance-gd-800w-80-gold-power-supply-hp1-j800gd-f12s
  17. F

tamam hocam önce psu alıyorum şimdi bu websitesi güvenilir mi https://www.maksimumbilgisayar.com/urun/high-power-performance-gd-800w-80-gold-power-supply-hp1-j800gd-f12s 1771011686 https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-asus-tuf-gaming-lc120-argb-sivi-sogutma-fiyati,1659571417.html bu var
  18. F

hocam ilk dedim ekran kartı alayım 9060 veya 9070 ama şimdi psu alınca onu önümüzdeki aya öteliyecegim işlemci hiç aklımda yoktu
Geri