kanka merhaba, ben thy de temsilcilkik yapıyorum(taşeron) biz bunu kullanıyoruz.
https://www.trendyol.com/jabra/gurultu-onleyici-mikrofonlu-usb-tek-bilgisayar-kulakligi-cagri-merkezi-kulakligi-hepsivoip-p-1064504890?boutiqueId=61&merchantId=252549
Kanka attıkların çok farklı fiyat bandında ben ve 8 bitdo ultimate 2 var Bir de zdgaming kullanıyorum ikisinin arasında çok fark yok tetik tuşunda bir fark var
yani bütçe olarak düşük bir şey düşünüyorsan zdgaming alabilirsin ama dual sens yani kabloyla kullanırsın çoğunlukla o yüzden ben de...
Böyle başlıkların açılması bile saçma küreselde bile aşırı tepki var markaya ama burda expatlık ve marjinallik olsun diye böyle hareketlere gerek yok, dünyadaki ampute çocuk oranı en yüksek ülkesi Filistin yaşın 13-14 falan galiba ama büyüdükçe böyle şeylerin önemini anlarsın.
tamam hocam çok teşekkürler vakit harcayıp cevapladığın için iade edip etmemekte kararsızdım sayende kararı verebildik.
1778258256
[H3 id='Ocypus+Delta+L36+Beyaz+ARGB+V2+360+mm+Sv+Soutucu+2299+TL+hocam+bunu+aldm+doru+deil+mi+pro+sandn+galiba']Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu...
hocam biraz konu dışı olabilir ama sormak istiyorum. 7800x3d var şu an 120m asus tuf sıvı sogutucu kullanıyorum tide durumda derece bu aralarda 360 mm bi sogutucu zorunlulukmudur ? teşekkürler (matx anakart)
1778256393
almazsam ne gibi bi problemle karşılaşırım
Hocam alicaksan redditte karsilastirma yapan bi arkadaş var, koydum resimini ikisini karşılaştırıyor bi bak istersen ama ben olsam 2500e hayatta nova lite iki almazdım EOS pro 2 s indirimde o fiyata geliyor