Arama sonuçları: *

1. F

Hala Oynadığım 20 Yıllık Oyun Size Nasıl Görünüyor?

baba dinazormusun yaw yazık bunda harcadığın vakte
  2. F

Crimson Desert 1498 TL Eneba

hocam co op yok benim bildiğim dediğim gibi kombatı baya çeşitli ve çok eğlenceliydi benim için biraz geç açılıyor(bazı malca görevler var) ama dediğim gibi serbest bıraktıktan sonra, dipsiz kuyu gibi. Hala bitirmedim ama hani öyle bir oyun değil zaten(bana göre)
  3. F

Crimson Desert 1498 TL Eneba

hocam ben ilk çıktığında almıştım 1800 yani 140 saat falan oynadım daha çöl tarafına geçmedim ejdere falanda binmedim keyifli bir oyun, çok hikaye arayan birisi değilim, zaten tek falsosu o onun dışında eşi benzeri olmayan bi oyun.
  4. F

Öneri 2000 TL Civarı Gamepad Önerisi

Anladım hocam ama o fiyata dock var TMR stick vs eğer istemiyorsan wraitthen bütçene uygun olanı alabilirsin
  5. F

Öneri 2000 TL Civarı Gamepad Önerisi

Kanka o fiyata asura alabilirsin konusu açık sıcak fırsatlarda
  6. F

🔥İndirim 449 TL - Bosch 46 Parça Tornavidalı Vidalama ve Lokma Uçlu Aksesuar Seti

https://www.hepsiburada.com/bosch-12-uclu-circirli-tornavida-pm-HBC00005TWM57 bu nasıldır bayadır bakıyorumda tam karar veremedim
  7. F

🔥İndirim Ryzen 5 5500 RX 7600 Sistem 32.399 TL - Vade Farksız 6 Taksit!

hocam bu nasıl fırsat ddr4 sistem bu fiyata, insanlardan görüp giriyor sanki bir şey var diye
  8. F

❌İndirim Bitti! Hızlı Coca-Cola Orijinal Tat Pet 4x1 L 160tl + 300'e Kupon

Hocam meseleye neden din çerçevesinden bakıyorsun çocuklar bebekler kadınlar ölüyor, tüm Avrupa Amerika PKK vs örgütleri zaten destekliyor bundan 50 sene önce olan mevzular için gebersinler ölsünler demek çok taraflı bir yorum, insanlar elinden geldiğince boykot etmeye çalışıyor ama birşeyi...
  9. F

Ekran kartı RX 9070

Kanka bende 3 ya olucak bı sıkıntı yok arada crimson desert crash atıyor o da oyundandir
  10. F

Yardım Müşteri Hizmetlerinde Çalışmak İçin Kulaklık Önerisi

kanka merhaba, ben thy de temsilcilkik yapıyorum(taşeron) biz bunu kullanıyoruz. https://www.trendyol.com/jabra/gurultu-onleyici-mikrofonlu-usb-tek-bilgisayar-kulakligi-cagri-merkezi-kulakligi-hepsivoip-p-1064504890?boutiqueId=61&merchantId=252549
  11. F

Crimson Desert Ön Sipariş Bdo At Kostümü Kodu

Bende almıştım pre order olarak istiyen varsa yazabilir
  12. F

Çözüldü✓ 7800x3d İçin Sıvı Sogutucu

Ocypus l36 iyi model bende kullanıyorum 7800x3d ile çok pahalıda değil sinerjide bakabilirsin
  13. F

Yardım Gamepad Alacağım Fakat Kararsız Kaldım

Kanka attıkların çok farklı fiyat bandında ben ve 8 bitdo ultimate 2 var Bir de zdgaming kullanıyorum ikisinin arasında çok fark yok tetik tuşunda bir fark var yani bütçe olarak düşük bir şey düşünüyorsan zdgaming alabilirsin ama dual sens yani kabloyla kullanırsın çoğunlukla o yüzden ben de...
  14. F

❌İndirim Bitti! Mc Donalds Bugüne Özel Menü Alımında Mc Chicken Menü Hediye

Böyle başlıkların açılması bile saçma küreselde bile aşırı tepki var markaya ama burda expatlık ve marjinallik olsun diye böyle hareketlere gerek yok, dünyadaki ampute çocuk oranı en yüksek ülkesi Filistin yaşın 13-14 falan galiba ama büyüdükçe böyle şeylerin önemini anlarsın.
  15. F

❌İndirim Bitti! Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu 2299 TL +Kargo

tamamdır hocam teşekkürler işlemci değiştirdiğim için bunu önceden almıştım zaten bu başlıktaki sogutucuyu aldım bunuda üçe beşe satarım teşekkürler.
  16. F

❌İndirim Bitti! Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu 2299 TL +Kargo

hocam tekrardan çok teşekkürler iyi akşamlar.
  17. F

tamam hocam çok teşekkürler vakit harcayıp cevapladığın için iade edip etmemekte kararsızdım sayende kararı verebildik. 1778258256 [H3 id='Ocypus+Delta+L36+Beyaz+ARGB+V2+360+mm+Sv+Soutucu+2299+TL+hocam+bunu+aldm+doru+deil+mi+pro+sandn+galiba']Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu...
  18. F

hocam bu indirimli olan ocypusu aldımda, işe yarar mı
Geri