Arama sonuçları: *

1. A

Msi Mag 325qf Monitör Alınır mı?

Hocam bende almayı düşünüyorum alıp test ettinizmi?
  2. A

Yeni Alınan Asus Tuf Vg259qmrl5a Monitör Nasıl İade Edilebilir?

Hocam sitelerinde " Cayma Hakkının geçerli olmadığı ürünler nelerdir? Malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde ve maddi ortamda sunulan kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin ürünler (Toner,kartuş vb. her türlü)...
  3. A

Yeni Alınan Asus Tuf Vg259qmrl5a Monitör Nasıl İade Edilebilir?

Monitörümde ölü pixel çıktı daha yeni aldığım için cayma hakkımı kullanmak istiyorum ama kutu açıldığı için idefix müşteri hizmetleri iade yapamayacağımı, ASUS teknik servisinden rapor almamı gerek gösterdiler. İnternetten araştırınca cayma hakkımı her türlü kullanabileceğimi söylüyorlar...
  4. A

Kaliteli ATX kasa önerisi?

Fiyatını hak eden dandik malzeme olmayan ATX akvaryum kasa arıyorum. 7 ARGB fan takacağım fanlı/fansız fark etmez eğer fansız ise fan önerisi de yapabilirsiniz (reverse fan modeli olması şart). Yukarıya da 360mm sıvı soğutma takacağım toplam 10fan olacak yani...
  5. A

5000-6000Tlye PSU tavsiyesi?

Bütçeyi biraz aşsada bunu alacağım muhtemelen, teşekkürler.
  6. A

5000-6000Tlye PSU tavsiyesi?

Gold 750w veya üstü Pcie5 Atx3.0-3.1 sessiz çalışacak bir PSU arıyorum modüler olması önemli bütçeyi biraz aşabilirim hemen bozulacak bir şey olmassa iyi olur. Şuanda düşündüklerim...
Geri