Arama sonuçları: *

1. M

Mikrofon kalitesi orta düzey ses kalitesi güzel bir kulaklık önerisi

Güzel bir ses kalitesi ve mikrofon kaliteli side idare eder olsun kablosuz olması daha iyi olur 2k tl altıda olabilir fark etmez dediğim gibi kulaklık önerisi yapar mısınız
  2. M

Yardım Ekran kartı upgrade önerisi

Ddr4 pc ye yapılıcak en çöp yenileme 2060 kullansa bile degiştirmemesi lazım üstüne 3060 ti var 5060 ti alıpda ne olucak 3070 ti 3080 e atlamak gibi ne gereksiz bir harcama
  3. M

Yardım Ekran kartı upgrade önerisi

Çok gereksiz zaten sisteme göre kart eger bir şey degiştirmek istiyorsan o direkt baştan sona pc yi yenilemek olmalı 1770858402 Ddr4 e 5060 ti 9060xt almak çok kötü olurdu
  4. M

Mikrofon ve hoparlör kalitesi normal derece de bir kulaklık önerisi

Bütçede 1.8 2k ya filanda çıkabilirim bariz güzel özellikler var ise gemini ye sordum bunu önerdi https://ty.gl/enaihgbbjp9d2 güzel mi bu kulaklık bluetooth olması çok iyi çünkü pc yi sattıgımda telefonda kullanırım
  5. M

Teşekkürler fuxi demişsiniz onun mikrofonu çok mu kötü hoparlör kalitesi nasıldır acaba çünkü bu fiyatlara kablosuz var ise çok işime yarar
  6. M

Hoparlör ve mikrofon kalitesi ortalama bir kulaklık önerisi istiyorum bütçe altıda olabilir işimi görsün yeter
  7. M

Çözüldü✓ 1k ve altı Kablosuz mouse önerisi

Gm80 plus u aldım saol 1770825870 Kulaklıktanda anlıyorsanız diger formumda da yardımcı olabilir misiniz
  8. M

Gm80 plusu alıcagım galiba ama şu konuya bakar mısınız çogu kişi bu şarjlı ucuz farelerde şöyle değerlendirmeler atıyorlar hani takılması filan oluyor mu gm80 plus da sadece bir kaç bu tür değerlendirme buldum ama o diger claws markasının neredeyse 20/5 i kötü yorum
  9. M

Bunun 2400 dpi lısı yok mu onu alsam çok daha iyi olur bence çünkü 1600 dpi kullanmıştım çok yavaş oldugu için duvara çakmıştım
  10. M

N11 kuponum yok o sizin önerdiginiz plus onun normal i 830tl bir fark göremedim ben bilemedim film için alıcaktım sizin önerdiginiz iyi mantıklı geldi ama bütçe yukarısına çıkarımda gerek duymuyorum işte pc yi 5 6 aya satıcagım film izlerken idare edicek bir mouse yok mu?
  11. M

Sizce hangisi daha iyi
  12. M

https://gank.com.tr/machenike-l7-mix-tri-mode-3395-siyah-gaming-mouse-81 bu nasıl peki bir arkadaş önerdi 1.2k ya geliyor kod ile
  13. M

1000-1500TL arası kablosuz mouse önerisi yapabilir misiniz

Hocam hep ucuz mouselerde şarjlı olunca tedirgin oluyorum hani attack shark filan olsa 3k 5k pek sorun yaratmazda bunun gibi ucuz mouseler sıkıntı çıkartır mı bunu oyun içinde kullanırım herhalde sadece film izlemek için 2600 dpi veya üstü istiyordumda bunu alırsam kullanırım ama bir arıza çıkar mı
  14. M

Anlasım bunuda alabilirim de ben film için tek kullanıcam bazende oyun için ama fpa oyunu oynamıyorum oyüzden boşuna gaming fare almak istemiyorum
  15. M

Çözüldü✓ 2400 dpi ve üstü 700tl altı bir mouse

Kablosuz mouse önerisi istiyorum fiyat illa 700 filan olmak zorunda degil daha ucuz var ise ben bulamasım çünkü film izlemek için kullanıcagım bir özellik beklemiyorum bu fiyata sadece dpi 2400 yada üstü olsun yeter
  16. M

Bu şarjlı ya bana pilli lazım pili danglı tak kullan başka bir öneriniz var mı
  17. M

1000-1500TL arası kablosuz mouse önerisi yapabilir misiniz

Merhaba şu önerdiklerinizi hala öneriyor musunuz 1k 1.2k ya filan bir mouse arıyorum
  18. M

Mouse almak istiyorum kablosuz film izliyorum ondan dolayı kablosuz istiyorum 1k tl gibi bir şey ayırdım beni 3 5 ay idare etsin yeter sadece dpi ı en azından 2400 yada üstü olsun yeter bir öneriniz var mı?
Geri