Arama sonuçları: *

1. 071942

Yardım 2.5K kulaklık önerisi

Rekabetçi FPS oynuyorum, benim için net mikrofon ve ayak sesleri önemli. diyorsan Razer al. Ama Ben saatlerce başımdan çıkarmam, kulağım terlemesin, hem müzik dinlerim hem oyun oynarım. diyorsan SteelSeries Arctis Nova 1 daha mantıklı. Kısa not: Şahsen ben Razer modeli bizzat kullanıyorum...
  2. 071942

Yardım 2.5K kulaklık önerisi

bu bütçede alabileceğin en mantıklı birkaç kulaklıktan biri https://www.amazon.com.tr/dp/B09BD75Y21?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
  3. 071942

Fazeon F7 kasa alınır mı?

Dostum, 5 sene sorun yaşamamış olman o sistemin 'iyi' veya 'uygun fiyatlı' olduğunu kanıtlamaz. Mevzu zaten sisteminin çalışıp çalışmaması değil, ödediğin paranın karşılığını tam alıp alamaman. vatan rakiplerine kıyasla fiyat/performans konusunda sınıfta kalıyor. Nereden alabileceğine gelirsek...
  4. 071942

Rx 9070 xt r7 9700x sistem toplama

Anakartı beğenmedim. o fiyata vrm soğutması olan daha iyi modeller mevcut linki bırakıyorum alta. taş gibi anakartdır b650 eagle. sistemi topladıktan sonra ekrana görüntü gelmeyebilir b650 chipset li normal oda bi bios flashbacke bakar...
  5. 071942

Fazeon F7 kasa alınır mı?

Direk vatandan sistem alınmaz. Soruya gelicek olursak fazeonun powerlarda çoğu zaman giriş seviyesi korumalar kullanılır. İçerisindeki kapasitörler ve devre elemanları genellikle çin menşeli, kısa ömürlü parçalardır. 14600k ve 5060 ti ikilisi 1080p ve 2 k da tatmin edici performans verir ancak...
Geri