Arama sonuçları: *

1. zenomorp

Razer BlackShark V2 X Alınır mı

Yani kutunun içinde kod çıktı mı peki ve mikrofonda bir değişiklik oldu mu?
  2. zenomorp

Razer BlackShark V2 X Alınır mı

Hocam bu xbox için olan muhtemelen o yüzden tek jaklı bende iade edeceğim xbox da kullanıyorum bunu. Nedense mikrofonu robotsu şekilde ses veriyor. Normal Razer Blackshark V2 X alacağım. Bakalım o da aynı olursa yapacak bir şey yok. Siz bilgisayarda mı kullanıyorsunuz? 1771176098 Sizin...
  3. zenomorp

Razer BlackShark v2 X mikrofon sorunu

Yani hocam ses kalitesi falan benim için yeterli geldi oyunlara rahat ses kasabiliyorum dediğim gibi ilk aldığımda mikrofon gayet iyiydi. Sonradan böyle oldu. Yani anlamadım sorun xbox ile ilgili mi yoksa mikrofon mu bozuldu. Telefonda ses kaydettiğim zaman gayet yumuşak geliyor xbox da ise...
  4. zenomorp

Evet çünkü tek jak girişli siz kullanıyo musunuz blackshark? 1771174979 Yani hocam ses olarak iyi bir kulaklık razer bakalım o aldığımı iade edip düz modelini alıcağım Razer Blackshark V2 X alacağım yani. O da aynıysa kullanmaya devam ederim herhalde. Siz veya yakınınızda kullanan var mı...
  5. zenomorp

Herkese merhaba, bende Razer BlackShark V2 Xbox Edition var. Xbox'da kullanıyorum ses kalitesi, gürültü engelleme ve ped kalitesi olarak hiçbir şikayetim yok. Lakin mikrofonunda mı bozukluk var yoksa Xbox'a mı uyumlu değil anlamadım. Xbox'da grup sohbetinde veya oyun içi sohbetlerde sesim...
Geri