Arama sonuçları: *

1. L

🔥İndirim İncehesap 30.09.2026 Günün Bombası

Şunu acarken birde link koysan
  2. L

Çözüldü✓ OLED mi Almalıyım Miniled mi

Hocam 2 monitörüm var ikiside oled kullanırken tek hoşuma gitmeyen şey ne kadar ekranı özenerek temizlesem de bir sekidle kılcal çizik oluşması(flash ışığı tutunca belli oluyor) yanma falan dert etmiyorum
  3. L

Hocam fiyat kısmı için sabit durduğu zaman biraz fazla oluyor
  4. L

Hocam ekran kendi kapanıyor ve belirli sürede bir piksel refresh yapıyor o kadar kolay yanmıyor artık. Mağaza vitrinlerinde 7 24 ekranı açık oledler var yanık yok
  5. Alınık b850 itx anakart

Alınır AMD Alınık b850 itx anakart

B850i x870i itx anakart alınır. Modele göre b650i itx anakartta olur. 0553 967 0141 Yer Kocaeli
  6. L

Yurt Dışından RTX 5080 Ekran Kartı Almak Mantıklı mı ?

Kaç k ya denk geliyor hocam
  7. L

Yardım Gorgonx Psular Hakkında Bilgi

Tabi haklısınız ilk duydum riske gerek yok PSU önemlidir yarın öbür gün sistem yükselteceğim dersiniz ekstra bir daha PSU masrafiniz olur.
  8. L

Yardım Gorgonx Psular Hakkında Bilgi

Hocam içinize sadece PSU sinmediyse verin 2.5 lira fazla thermaltake Gold alin adam opsiyon sunmuş size sonuçta illa bunu al demiyor.
  9. L

Öneri 2.El Alın Aldırın!

120 130 k ya kadar sahibinden 5080li sistemde denk gelebiliyor nakit olan kişinin değerlendirmesi lazım tabi
  10. L

Yardım 9800x3d İçin 2 Anakart Arasında Kaldım.

Gigbayt anakartin aynısının beyazını kullanıyorum memnunum çok dolu bir anakart aynı zamanda nzxt x870e de bakabilirsiniz
  11. L

7 Bin TL'ye Hangisini Almalıyım Kar Yapmak İçin

Hic birini, paran cebine kalsın daha çok kar edersin.
  12. L

X870i Rog Strix Alınır mi?

Atıyorum ürünü aldım hoşuma gitmedi hiç kullanmadım iade edemem mi
  13. L

X870i Rog Strix Alınır mi?

https://www.pttavm.com/asus-rog-strix-x870-i-gaming-wifi-amd-x870-soket-am5-ddr5-8600-oc-mhz-mini-itx-gaming-oyuncu-anakart-teshir-p-1554441152 Arkadaşlar bu satıcı outlet teshir ürün satıyor sozde fiyatı uygun geldi. Daha önceden alışveriş yapan var mı bu satıcıdan? İkinci el fiyatina...
  14. L

Yardım Ocypus Ocypus Sigma L36 Pro 360 Montaj

Macunu spatula ile sürerek mi yaptınız nokta şeklinde mi yaptınız? Ayni ürün bende de var, sıcaklıklar çok anormal değil 42 50 arası geziyordu bende de.
  15. L

AMD 9070xt Tüm Markalar Genel Deneyimleriniz Güncel Olarak Nedir ?

Genel olarak teknoloji biraz şans işi ama bazen de bilgi gerekiyor. Çıkan oyunlarda optimizasyon konusunda Nvidia daha çabuk aksiyon alıyor ama.
  16. L

AMD 9070xt Tüm Markalar Genel Deneyimleriniz Güncel Olarak Nedir ?

5 tane 9070xt 3 tane 9060xt 2 tane 7700xt 3 tane 6700xt kullandım, hiç birinde sorun yaşamadım. Sorun yaşadığım tek şey yeni çıkan bir oyun olunca driver hatası bir iki kere verdi onu da sonraki güncelleme de çözdüler genelde. Şuan 5080 kullanıyorum 2k monitörüm var 9070xt den gecmesem de...
  17. L

🔥İndirim Montech Xr Kasa + Alpha Bronze 850w Atx 3.1 Psu 4.599 TL!

Kasanın beyazı bu şekilde duruyor malzeme kalitesi fena değil PSU bilmiyorum.
  18. L

Gta 6 İçin Ps5 Pro Alınır mı?

Gürcistan'dan alacaksan al hocam en kötü satarsin. Gitsem o taraflara ihtiyacim olmasa bile bende alacam. Ps6 2027 sonbaharda çıkar belki
Geri