Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Manıklı bir SSD önerisine ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar maksimum 6-7k bandında olacak şekilde ssd ihtiyacım var önerileriniz nelerdir?
  2. D

R5 3500X’den R5 5600’e geçmek?

Ben de araştırırken arada kalmıştım sonra ikinci el piyasasından bıktığım ve güvenmediğim için kapalı kutu bir 5060 aldım 15000tlye insanlar çok garip fiyatlar çekiyorlar ve ne olduğu belirsiz ölü kartlara bu fiyatlar
  3. D

Öneri 3000 4000 bine m2 sss önerisi

Gen3 maksimum 4000 okuma yazma yapıyordu herhalde çok bir şey anlamazsın aradaki farktan
  4. D

Mantıklı bir seçim bence wd üzmez
  5. D

R5 3500X’den R5 5600’e geçmek?

Psu besler Darboğaz yapmaz VRAM çok ileriye dönük olmaz ama ortalama bir kullanıcı için yeterli olur bir süre
  6. D

https://www.akakce.com/ssd,1,2.html/149655,24447,24448
  7. D

Öneri Klavye önerisine ihtiyacım var bütçe 3000'tl

Bulabildin mi acaba ben hala alamadım da bir şey
  8. D

İşlemci değiştim fps düştü

Bios ayarlarından dolayı olabilir mi kontrol ettiniz mi?
  9. D

Yardım Bu fiyata daha iyi bir m2 ssd seçeneği var mı?

https://www.sinerji.gen.tr/twinmos-1tb-nvme-gen4-okuma-7500mb-yazma-6800mb-m2-ssd-nv1tbg42280-p-51261?utm_campaign=akakce&v=1.42 Merhaba arkadaşlar bilgisayarımdaki depolama yetmiyor ve artık bıktım hiçbir şey indiremiyorum sizce bu m2 ssdye bu para verilir mi başka mantıklı bir seçenek var mı...
  10. D

3d doğrulama istemyen site

çok şüpheli bir soru
  11. D

Bu sistemi ne kadara satmalı?

Link atar mısın
  12. D

Monitör dahil satarsam bi 5.5k da monitöre vericem aynı monitörü almaya kalksam 😀
  13. D

İlana dahil olan monitörü iki ay önce aldım ve şuan sıfırı 5.5k akakçede eder etmez ayrı mesele ama sattığım malı yerine koyamiyorum bu saçma piyasada maalesef
  14. D

İnan bana daha kötü sistemlere daha saçma ilanlar giriyorlar ben de keyfimden yapmıyorum gönül ister ki daha ucuza satayım yine daha ucuza başka sistem dizeyim kendime ama herhalde son 4-6 aydır piyasa o kadar saçma bir artışa girmiş durumda ki olmuyor
  15. D

Aynısını toplamaya kalksam mantıksız fiyatlarda ikinci el parçalar var ne diye satıp bir daha aynısı için uğraşayım ki? Az biraz kârlı olsa satıp üstüne para ekleyip başka sistem toplardım ama mantıklı değil insanlar sıfır fiyatına ikinci el ürün satıyor 1 ay önce olsa bu fiyata düşünmez satardım
  16. D

Monitör de dahil sisteme her şeyi biliyorsun ya kral elimdeki tertemiz çalışır sistemi satıp aynısını toplamanın manası yok işlemcinin en ucuzu 5k o da İstanbul’da yok İstanbul’da olmayan hiçbir parçanın fiyatı da beni alakadar etmiyor ilanların yarısı bozuk sorunlu parça satan üçkağıtçı veya...
Geri