Arama sonuçları: *

1. H₂SO₄

Su Tesisati 2. Hafta Bölüm 2

Bu gün olacak olayın ön izlemesi "ustanın yeğeninin evine gittim yeğenin parası yoktu gel gel yaptı" 🤣
  2. H₂SO₄

Bu Satıcı Scammer Olabilirmi ?

Gördüm burada açılmış konuları ama satıcı değilim ben alıcı olan taraftayim
  3. H₂SO₄

Pazar gününe kaldı artık, ama kesinlikle linke dikkat edecem
  4. H₂SO₄

Yok orada sıkıntı değil, "O hesapta onay veremiyorum malesef" tarzda ve yeni hesap açınca scam link felan atacak diye düşünüyordum
  5. H₂SO₄

Dolandırıcı olma ihtimali varmı?
  6. H₂SO₄

Fotolarda sanki etrafını biraz fazla açmışsıniz gibi ? Bana mı öyle geldi yoksa normal mi ?
  7. H₂SO₄

Başlıklar fena : D harbi çok güzel oluyor okuması, işin rast gitsin kral
  8. H₂SO₄

Onu dikkatli kontrol edecektim ama nedense erteledi. Bide sahibinden de ne onayı ?
  9. H₂SO₄

(umarım konuyu doğru yere açmışımdır 😅) Satıcıdan ddr3 ram alacaktım bana biraz garip geldi kendisi "O hesapta onay veremiyorum malesef" yazdı, sahinden de ne onayı? Konuşmalarda ekte
  10. H₂SO₄

Yarın İlk Sürüş Dersim Var Tavsiyleriniz Neler.

Bu gün 2. Ders idi, yine bi rotada gittik, farklı olarak sadece geri vitese al dedi aldım ama geri yitmeyi tam becermedim başka faklı bişe yapmadı. Daha Park,U,L vb göstermedi
  11. H₂SO₄

Saaat yazmışım pardon dakika olacak
  12. H₂SO₄

Defterin 30 dakika sürmesi normal mi ? Bide geri viteste gitmek için taktik varmı? Tam becermedim adam boşver düz devam et dedi 😅
  13. H₂SO₄

Google One Drive Alternatifi Ne Kullanabilirim

Telefon mikrosd kart destekliyorsa al 1 tane 128 gb veya bütçene göre daha az veya fazla
  14. H₂SO₄

Su Tesisatı 2. Hafta Bölüm 1

Ustaya "sürekli telefonla uğraşıyor" sıkıntısına girmeden çekerseniz güzel olur, yarınki konuda bir foto görmek isterim ;)
  15. H₂SO₄

Su Tesisatı 2. Hafta Bölüm 1

Fotoğraf çekme imkanın varsa çekip Buraya koysana daha güzel olur diye düşünüyorum
  16. H₂SO₄

❌İndirim Bitti! Superfresh Ton Balığı 75 Gr X 24 Adet 686 TL

Çok merak ediyorum hangi yerler burayı takip ediyor : D, esnafın biri indirim yapmış sonra buraya bakıyor kendi konusu hemen kapatıyor gibi bişe: DD
  17. H₂SO₄

bende 9 taksitle aldını sandım :DDD Ve sanırım e gross bitmiş FUTURE GIDA satıcısına atıyor oda 999 tl
  18. H₂SO₄

Bende aldım teşekkürler, 9 taksitle mi aldınız: D
  19. H₂SO₄

Ayaklarımın ucunda sanki hala pedala basıyor gibi hissediyorum: D
  20. H₂SO₄

Evet ana yola soktu biraz dönmenin ardından, 10 dakka bi yol gittik sonra bu günlük yeter dedi 1786948330 Pazar yerinde 1-2 kez istop etti arav :/ ama yolda ettirmedim :)
Geri