Arama sonuçları: *

1. S

Ddr4 anakart işlemci ram toplayacagim 20 k bütçem var sivi sogutma dahil

bu şart zaten LOL. 1771616026 diyorumki colorful yada gigabyte b650 sini alsam nasil olur akvaryum kasam var cünkü birazda güzel dursun diye
  2. S

yok kendisinin var ne oldugunu kendide bilmiyor hazir sistem almişti yeni aldi zaten söyleyince garibime gitti benimde iyi mi zaten lol cs oynuyor
  3. S

sorun olmaz şuanlık ya ekran kartini değiştirecegim zaman onuda değişirim 1771612763 bide bisey soracagim bu konuda sorim mi bilemedim bir arkadaşim r7 5800xt diye bir işlemci var ne oluyor tam olarak ilk defa duydum
  4. S

bende görmesem inanmazdim nerden buldu bilmiyorumda
  5. S

ddr5 aldim arkadaşdan evinde duruyormuş 1771612423 kendisi 4 tane slotu doldurmuş bu 2 duruyormuş yilbaşindan önce ucuza almiş
  6. S

rram konusunu az önce halletim hocam bir arkadaşimda varmiş ram tanesi 3.500 e verdi 2 tane 8 lik
  7. S

tamamdir hocam anakart markasi olarak hangi marka daha iyi olur yazalim
  8. S

ekran kartim vare zaten 6700xt var şuan elimde hocam
  9. S

anakart işlemci ram ve sivi sogutucu hariç herşeyim var
  10. S

selam şuanki sistemi anakart işlemci ram sogutucu mu 12 k ya sattim kendim 8 k da kendim koydum öneriniz var mi ne alabilirim genelde 2 k da rdr gow falan oynuyorum
  11. S

Yardım Valorant fps işlemci değişim

termal macun değiştin mi yada ekrak kartina bakım yaptin bide bios güncel mi
  12. S

Max 1.5K mouse önerisi kablolu kablosuz fark etmez

birazdan başka bakim reis istersen ama o linklerini koyduklarin cok iyi değil
  13. S

Sistemim de darboğaz varmı

hocam sistem özelliklerini söyler misiniz acaba sadece msi afterburner ile cok bisey anlaşilmiyor 1771504165 yada msi afterburnerdan alt cekirdekleride acip tekrar ss atsaniz daha iyi olur
  14. S

Max 1.5K mouse önerisi kablolu kablosuz fark etmez

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49239441047745 bu var bende kullaniyorum düz halide güzel ama eger 250 tl paran varsa plusini alsan daha iyi olur
Geri