Arama sonuçları: *

1. denizin

Bisiklet Lastiği

Önerimi belirttim aslında ama bu biraz da şans işi. Bisikletime Schwalbe maraton taktıktan bi 15-20 km sonra zırhın bittiği yerden yani yanaktan tel girmişti lastiğe.
  2. denizin

Star Citizen arkadaş arıyorum

ben aldım bi ara aynı sebepten iade ettim tek başına koca galakside napayım.
  3. denizin

Bisiklet Lastiği

En sağlam zırlı lastikler şehir-tur bisikletleri için üretiliyor. Asıl şehir bisikletine zırhlı lastik takılır. Sadece zırh değil lastiğin hamuru da önemli. Schwalbe bisiklet lastiğinde kalitesini kanıtlamış markalardan. Alabiliyorsanız schwalbe alın. CST de alabilirsiniz ağırlığa takılmayın...
  4. denizin

60-70k Civarı Sistem Toplamayı Düşünüyorum

İntel u5 250k plus işlemci,(ideali 270k plus) B860 anakart, Cudimm destekli 2x24 DDR5 Ram İhtiyaca göre 2 ya da 4 tb m2 ssd + ek depolama için yüksek kapasiteli hdd. Render uygulamaları yapacağınız için size en düşük önerebileceğim ekran kartı da sizin de fark ettiğiniz gibi 3090'dır. AMD ekran...
  5. denizin

RTX 4060 8gb Vs RX 7800 XT 16gb Hangisi Alınır ?

ddr5'li sisteme yönel. Sonra eline para geçince 4060'ı sat RX7800 al
  6. denizin

Ryzen 5 2600 ve RTX 2060 Darboğaz Yaparmı?

Yaparsa yapsın almak istiyorsan al. FPS sınırı koyarsın olur biter. Eline para geçince de işlemcini yükseltirsin bu kadar basit.
  7. denizin

4k Oyun İçin; RTX 5080 Vs XT 9070 XT - 2k Monitör(3080 Ti)

34 inç kavisli 2k oled + 9070xt kombinasyonunu kullanıyorum. Ekran formatı 21.9 olduğu için tahminen 3k görüntü veriyormuş gibi karta yükleniyor ama rahat kaldırıyo bu kart. 21.9 format zaten rekabetçi oyunlar hariç hertürlü daha iyi 16.9 dan. 3A oyunları tertemiz yüksek ayarlarda oynuyorum...
  8. denizin

9070 XT ve 5 7500f 2k Monitör Önerisi

Şu an kullandığın 23 inç 1080p bi monitör var mı? Eğer varsa rekabetçi oyunlar için 23 inçi kullanmaya devam et ve yanına 21.9 ölçekli 34 inç VA ya da İPS kavisli bi monitör al. RPG soulslike türünde oyunlarla iyi gidiyor 21.9 ölçek Örnek olsun diye bitane yolluyorum...
  9. denizin

Sistem Topluyorum Fikirlerinize Açığım.

5070tl ile 9070xt arasında kalsam 9070xt seçerdim ama 5080'e çıkacaksan alternatifi yok tabi. Ben sana kendi kurduğum sistemden bahsedeyim. U9 285k* yanında 5080 kullanıyordum. 5080'i sattım en iyi 9070xtlerden birini ve artan paraya da 34 inç 2k curved oled ekran aldım(2. el tabi). 3A oyunlarda...
  10. denizin

Yanlış düşünüyosun. 270k herdaim 250w çekmiyor. 24 çekirdeğin hepsine yük bindiğinde çektiği güç 250w. Hatta üstüne de çıkar rahatça ama 24 çekirdeğin hepsini birden tam performans kullanacağın kaç tane senaryo var? Ancak ve ancak render işlemlerinde bu değerleri görebilirsin. Hem 7800x3d 24...
  11. denizin

7800X3D ve x870 yerine İntel U7 270k plus ve B860 anakart al derim. Az buçuk FPS düşer o da sadece 1080p oynarken. 2k ve üzeri zaten yük ekran kartına binecek işlemcinin bi önemi kalmayacak. Yok efendim intelde işlemci değiştireceğinde anakart da değişecek bilmem ne.. bunlara aldırma. 24...
  12. denizin

Am5 Sisteme Geçmek mi Yoksa Ekran Kartı Upgrade mi?

Bütün paranı ekran kartına ver ve alabileceğin en iyi ekran kartını al. İşlemci ve anakart için acele etme biraz daha sabret ve para biriktir. Bu sırada da eski kartını satarsın. Ekran kartları enflasyondan bağımsız üretici tarafında tekrar zamlanacakmış. Bi 9070xt çözmeye bak derim. Darboğaz...
  13. denizin

2k Olması Sorun Yaratır mı ?

2k ama 17.3 inç ekranda 2k. Yani bu 32inç 4k bir monitörden bile daha net bi görüntü alacağın anlamına geliyor. Ben buna sorun demezdim.
  14. denizin

Low Profile Sessiz Klavye Önerisi

Yazı için low profile kullanın F87 oyuncu klavyesi yazı yazarken parmaklar takılıyo tuşlara. Logitech MK295 Kullandım tavsiye ederim. Faresi de sessiz.
  15. denizin

Sistem Nasıl Olmuş? Ryzen 9 9950x3d Rtx5070

İlerde bunu bir iş bilgisayarı kıvamına getirecekseniz ve 2. elde bir avantajı olsun diyorsanız crosshair daha mantıklı. 2 yıl bir anakartı yormaz. Hele de böyle üst seviye bir anakartı. Muhtemelen DDR6 sistemler piyasada belirmeye başlamadan satmak isteyeceksiniz. DDR6lar performansı katlayarak...
  16. denizin

En İyi RX 9070 XT Hangisi

Hynx bellekler ısınıyor. Samsung bellekli versiyonlara bakın.
  17. denizin

9070 XT Uyumlu İşlemci Önerisi

Eksik bi soru. Max fps ise hedefiniz yorumlarda denildiği gibi x3D'li bi işlemci seçin. Lakin 2k 4k ayarlarda RPG falan oynayacaksanız pek de bi önemi yok. Şunu da ekleyim Monitörünüz atıyorum 240hz ise senin alacağın 300 fps 500 fps de hiçbir işe de yaramayacak. Yani monitörüne göre işlemci...
  18. denizin

Taichi Vs Challenger 9070 XT

Bir 9070xt kullanıcısı (asrock taichi) olarak şunu söyleyim. Bellekler çok ısınınca crash yaşıyorum ve ayarlarıyla oynamazsam ısınıyor. Bu kartların bellekleri ya SK hynx ya da samsungdur. Hynx modüller Samsunglara göre 10 derece kadar daha sıcak çalışır ve ısınınca da dengesizleşir(miş). İlk...
  19. denizin

Sistem Nasıl Olmuş? Ryzen 9 9950x3d Rtx5070

Zaten böyle bişeyler düşündüğünüz belli. Hayırlı olsun diyelim.
Geri