Arama sonuçları: *

1. D

Derbi öncesi güvenilir kaliteli iptv önerisi

Valla en son yenilediğimde piyasaya göre gayet makuldu fiyatlar.
  2. D

Nothing phone 4a pro hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bence android için güzel seçeneklerden biri. İOS'in akıcılık hissiyatına yaklaşan sınırlı android var onlardan birisi bence
  3. D

Derbi öncesi güvenilir kaliteli iptv önerisi

Hocam bende 1.5 yıldır stabiliptv.com var genellikle fener maçlarını izliyorum şuana kadar sorun yaşadığım 1 2 maç oldu sadece onuda kısa sürede çözdüler. Görüntü kalitesi de televizyon yayınıyla aynı çok dizi film izlemiyorum ama yeni çıkan popüler filmleri buldum hep tavsiye ederim referans...
  4. D

Borcuna sadık olmayan insanlar neden rahatlar?

Borç olayına asla girmeyeceksin ya ne alacaksın ne vereceksin bundan insanlarla aran bozulacaksa da bozulsun gerek yok zaten o insanlara bence.
  5. D

🔥İndirim Victus Laptop 32GB DDR5 RTX4060 Laptop 50.000TL🔥

Victuslar hor görülüyor bence bende 3 yıldır victus 15 var canavar gibi alet hiçbir sıkıntısı yok gayet alınabilir.
  6. D

Yardım Netflix Dışında Platform Önerir misiniz?

En temizi iptv almak. 2 yıldır stabiliptv.com kullanıyorum her aradığım dizi film var referans sorarlarsa adımı verebilirsiniz.
  7. D

Yardım 6K BÜTÇE KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

Logitech g pro x superlight 2 bunu al geç hocam canavardır.
  8. D

Ilkokul öğrencisi için tablet önerisi

Aynen hocam eksik yazmışım. Huawei tabletleri başarılı baya arayüzü kullanım kolaylığı güzel fiyatıda uygun tavsiye ederim.
  9. D

Arkadaşlar UPS her zaman açık kalmalımıdır

Açık kalmalı tabii ki, görevi o
  10. D

Iphone 15 satın alacam hali hazırda kulanmış veya kullanan varsa yardımcı olurmu

Söylediğin kullanım senaryosuna göre günü rahatlıkla çıkarırsın, gayet güzel cihazdır.
  11. D

Ilkokul öğrencisi için tablet önerisi

Huawei Matepad S 11
Geri