Arama sonuçları: *

1. R

Yardım DDR4 Ramlerde Mhz Sorunu

Manuel oc nasıl yapacağım?
  2. R

Yardım DDR4 Ramlerde Mhz Sorunu

Selam arkadaşlar, kasamda mevcut 8x2 3600MHz Kingston Fury RGB RAM'ler vardı. İkinci elden uyguna aynı RAM modellerinden aldım. Yani şu an 8x4 olarak taktım. XMP açıp hepsini 3600MHz olarak ayarladım. Normal kullanımda bir sorun fark etmedim ama oyuna girdiğinde PC direkt dondu, tuştan kapatmak...
  3. R

6700XT sisteme yükseltme önerisi

Selamlar, şu an güncel kullandığım sistemimde ekran kartını güncellemeyi düşünüyorum. Yalnız sıfır değil ikinci el almayı düşünüyorum. Ve ilk tercihim NVIDIA tarafında. Şu an 5600X işlemci, RX 6700XT ekran kartım var. Çift monitör kullanıyorum ana monitörüm 2K. Elimdeki 6700XT ekran kartını...
  4. R

5600X ve RTX 3080 2K çözünürlükte darboğaz yapar mi?

peki ikinci el 4070 nasıl bir tercih olur?
  5. R

Bir bütçe belirlemedim aslında elimdeki kartı satıp üstün ekleyeceğim 3090 ile kullanımda darboğaz yaşanmıyorsa 3090 da düşünebilirim.
  6. R

Merhaba şu an kulandığım sistemim 5600X, 6700XT, 8x2 ddr4 ram, lian li galahad 360mm sıvı soğutma, 750w psu, tuf gaming b550m anakartım mevcut. 1 adet 2k 165 hz, 1 adet 1080p 144hz monitor ile kullanmaktayım. Rtx 3080’e geçmeyi düşünüyorum fiyat olarak cazip geldi ikinci elden uyguna...
  7. R

1Tb M2 Gen.4 SSD Önerisi

Peki soğutucu pad almam gerekli mi stok halleri gayet yeterli olur mu?
  8. R

1Tb M2 Gen.4 SSD Önerisi

Merhaba bu üç üründen birisini düşünüyorum başka tavsiyelere de açığım. Nedenleriyle belirtirseniz sevinirim. Anakartım ASUS TUF Gaming B550M Plus Wi-Fi ve bir adet Kingston A2000 500GB gen SSD kullanıyorum.
  9. R

Ss Arctis Nova Pro Wireless ve Ss Apex Pro Tkl 2023 Wireless/Wired

Bu iki ürünü almayı düşünüyorum kullananlar var ise artılarını, eksilerini belirterek bilgi verirse sevinirim. Bu ürünleri tavsiye eder misiniz etmezseniz neden?
  10. R

Egzama-Kepek önleyici şampuan önerisi

Ketoral sadece zarar verecektir.. Kullanmayi biraktigin an devam edicek kepek ve egzama
  11. R

Egzama-Kepek önleyici şampuan önerisi

Kimsenin burada doktor oldugunu sanmiyorum oncelikle bir dermatoloji uzmani ile gorusmelisin. Ayni sorun bende de vardi uzun sure umursamadim artik bas edilmicek hale geldi ve doktora gorundum. Bir suru ilac krem vb. yazdi. Kremler baya ise yaradi onerdigi sampuani cok begenmedim dermatonun...
  12. R

Forza Horizon 4 Live oynayamıyorum

tek tek denedim bende sorunu çözmedi bu video
  13. R

Forza Horizon 4 Live oynayamıyorum

Eke eklediğim resimde engelendi ve teredo uygun bulanamadığı için Forza 4'de online olarak oynayamıyorum bir.ok şey denedim fakat düzelmedi. Ne yapabilirim?
  14. R

Mavi ekran sorunu yaşıyorum

Merhaba, aslında uzun zamandır bilgisayarı sadece ilk açışta (sık sık değil) mavi ekran alıyorum durdurma kodları değişiyor biraz önce "kmode exception not handled" bu hatayı aldım. Daha önce format da attım format atmadan önce de sonrasında da oluyor bu mavi ekran sorunu. Biraz canımı sıkmaya...
  15. R

Ryzen 5 5600x sıcaklık değerleri

Anlamadığım kısım 3 hafta önce montaji yaptığımda bir sorun yokken bir kaç gün önce sıcaklık değerlerimin artması nasıl montaj hatası nasil olabilir ki? Sonradan gevşeme ihtimali olabilir mi bu montajlarda? Bu arada voltaja da baktığımda 1.3v olarak gözüküyor normal kullanımda.
  16. R

Pompa yuvası girişinde ne yazar anakart üstünde kontrol ederim, eğer varsa oraya takarım. Montajda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum yine de kontrol edeceğim. Bios güncelledikten sonra ve montajı kontrol ettikten sonra hala bu sorun devam ederse sorun neyden kaynaklı olabilir? 1650996102...
  17. R

Burdaki cpu fan kısmı mı oluyor dediğin?
  18. R

Yuvarlak içine aldığım yer işlemci ısındığında sıcaklığın olduğu bölge.
  19. R

En guncelini nereden nasil bulup kurabilirim?
  20. R

Aldığımda güncel biosla gelmişti bir daha ellemedim açıkçası. Yeni bir sürümü varsa bilmiyorum. Eve geçtiğimde kasanin görüntüsünu paylaşacağım. 1650981249 Macunun düzgün sürüldüğüne eminim. Ortam sıcaklığından olmadığına da eminim. Radyatörde bulunan fan hizlarini nasil kontrol edebilirim Al...
Top Bottom