Arama sonuçları: *

1. sefasrgn

Çözüldü✓ Fn kombinasyonları çalışmıyor

Hallettim mac moduna geçip fn e yaptım düzeldi 1771897424 Temizlerken mac moduna almıştım orda ki ayarı değiştirmişim
  2. sefasrgn

Daha detaylı anlatırmısın kral
  3. sefasrgn

Fn esc denedim olmadı Fn caps de denedim oda olmadı Fn num yapamıyorum %75 klavye num kısmı yok
  4. sefasrgn

Arkadaşlar normalde önceden fn+f2 yapınca ekran parlaklığı artıyordu geçenlerde klavyeyi sildim silerken tuş kombinasyonu falan yaptım galiba şuan dümdüz f2 ye basınca ekran parlaklığını ayarlıyor cs oynuyorum oylama da f1 f2 kullanamıyorum mesela
  5. sefasrgn

Yeni sistem topladım anlayanlar yardım edebilirmi

Arkadaş ne gömdünüz ben “Tepe” aldım oldumu ahahah sizde çok beğendiğiniz am5 leri dizersiniz tabi dizebilirseniz çok çok koyarsa 4 5 sene sonra am5 e geçerim sıkıntı yok
  6. sefasrgn

Donanımdan kastın klavye ve kulaklıksa toplam 5 gitti onlara çok da mühim değik
  7. sefasrgn

Yeni edit çektim başlığa tekrar bakarmısın kanka
  8. sefasrgn

Yeniden editledim yanlışlarım vardı tekrar bakarmısın
  9. sefasrgn

Bi edit geçeyim o 60 k nın içinde 10k lık asus 2k monitörde var bide klavye mouse
  10. sefasrgn

K Bi atın da bakayım şu 5070 li sisteme merak ettim
  11. sefasrgn

Yeni nesil almadığım için mi yoksa parçalar mı uyumsuz 1771698890 DDR 5 almadığım içinse gerek yok soğuk suya 😂
  12. sefasrgn

Şuan kasa hariç 60k tuttu 1771694304 Bilmiyorum ddr5 biraz saçma geliyo bazı şeylerden kısmak çokta cazip gelmedi
  13. sefasrgn

her şey toplam 60 bine geldi witcher cs lol valorant falan oynamak için + yayın açma planım var
  14. sefasrgn

Bu dizdiğim sistem am4 kanka bildiğim kadarıyla 7500f am5
  15. sefasrgn

msi rtx 5060 ti 16 gb ekran kartı Ryzen 7 5700x işlemci Msi mpg b550 gaming plus anakart Enermax maxpro 3 700w psu Segotep fz6 pro kule tipi Asus tuf vg27aq5a 2k 210 hz monitör Beast espor f75 klavye Rampage retsu kulaklık Hepsi toplam 61k tuttu Sizce nasıl olmuş eksik varmıdır
Geri