Arama sonuçları: *

1. S

9070 xt nitro+ oemli paket alınır mı?

şimdi ahmet hocamın attığı kasaya bakıyorum da bu daha iyiymiş orda bi işlemci ekliyorum fiyat oluyor 100 k
  2. S

bir de bu sürücü hataları coil whine oluyor mu
  3. S

sadece lol değil işim gereği full pcdeyim eve geliyorum böyle kafamı dağıtsın diye cs lol falan giriyorum izinli olduğum gün bütün gün ya hikayeli youn ya da palworld açık dünya tarzı oyunları oynuyorum bir de monitör lazım aslında düz 9070xt alsam ekran koysam daha mantıklı
  4. S

aslında attığın daha iyiymiş zaten olan bi işlemci ve nitro veya devile yükseltebiliyorum sence arasındaki farka değer mi devil özelleştirmede eklesem
  5. S

aslında pcden çok anlamam ayarları falan da yapmayı bilmiyorum aldığım gibi max 2 3 el lol girer hafta sonu da hikayeli oyun oynarım oc ne onu da bilmiyorum
  6. S

aslında buna ryzen 7 7800x3d eklettireceğim de psu falan yeter mi fanı olsun takıldım
  7. S

Merhabalar kendi başıma sistem sistem dizmeye çalışıyorum ama her şey çok pahalıya geliyor sizce bu oem paket alınır mı ? https://www.tebilon.com/amd-7500x3d-sapphire-radeon-rx9070-xt-nitrob650-ddr5-1tb-32gb/# buna ryzen 7 7800x3d özelleştirmesi yapacağım veya 9070 xt alınır mı çok kararsız...
Geri