Arama sonuçları: *

1. pato384

Yardım RX 9070 XT sistem kendi kendine restart atıyor

O zaman kafamı duvarlara vurma zamanı geldi, AMD driverlarını kaldırmadan eski 3070 ekran kartımı taktım eğer restart yemezsem sorun ekran kartında o halde. Tekrar restart yersem eski 550watt'lık güç kaynağımı takıp bilgisayarımı komple eski haline getirip test edicem. Yine restart yersem...
  2. pato384

C-State kapalı sadece bios'da, tam sıfırlanmış dersem yalan olur. Tekrarlarsa haber ederim.
  3. pato384

C-State Control'ü disable yaptım ama bilgisayarımın restart atacağı zaman belirsiz olduğu için test etmem biraz zaman alacak. Tekrar restart yersem size belirteceğim.
  4. pato384

10 dakikayı aşkın test yapıyorum AIDA64'de ama o programı pek çözebilmiş değilim 12v değerleri sabit ilerliyor. Doğru testi yaptığımdan pek emin değilim. AIDA64 testi devam ederken HWiNFO GPU değerleri bunlar, Furmark testinde spike attığı an 580watt'ı görmüştü. Bu mesajı göndermemle beraber...
  5. pato384

Bilgisayarım restart attığında windows olay görüntüleyicide bu önemli bilgisini fark ettim. Belki de benim ana elektrik akımım dalgalıdır, yarın test için regülatör bulup onu kullanmayı düşünüyorum. Ona rağmen restart atarsa elimde Asus Tuf 3070 ekran kartı var, ddu atıp onu takıcam. Yine...
  6. pato384

Kapatıp deniyorum. 1771890965 Yok, işlemcinin gücüyle alakalı hiç bir ayar yapmadım. 1771891151 Ona büyük ihtimalle yarın işten döndüğümde bakarım, umarım öyle bir sorun olmamıştır.
  7. pato384

Doğru yeri mi attım tam emin değilim.
  8. pato384

Kapadım yine devam ediyor.
  9. pato384

Steelseries nova 5 vs Hyperx cloud 3 s wireless

Nova 5 almayı düşünüyorsan önce steelseries.gg uygulamasına bir bak derim, eğer o tarz bir uygulama ile uğraşmak istemezsen cloud 3 mantıklı.
  10. pato384

Yaklaşık 17-18 gün önce yeni ekran kartı RX9070 XT ve onu beslemesi için yeni 750watt PSU aldım, kurulumlarını bizzat kendim yaptım. İlk aldığım zamanlardan itibaren çok nadir de olsa bilgisayarım aniden kapanıp geri açılıyordu. Çok nadir olduğu için görmezden geldim ama son üç gündür bu durum...
Geri