Arama sonuçları: *

1. F

Hogwarts Legacy FSR 4

hogwartsta ekran kartımda fsr 4 destekliyor ve sürücülerim güncel fakat oyun içinde fsr 3 e kadar seçenek var optiscaler dışı bir çözüm var mı
  2. F

Ekran kartındaki 5V ARGB kablosunu sokacak yer kalmadı

anladım teşekkürler windows vs kurunca geri bildirim yapacağım
  3. F

ya öyle yaparım muhtemelen de ufacık zaten rgbsi olmasa da farketmez yansın rainbow bir şey olmaz
  4. F

bence çok lüzümu yok gibi oluyor mu olmuyor mu denemenin bir şekli yoksa, ufacık bir rgb nin adresli olup olmaması o kadar önem arz etmez diye düşünüyorum
  5. F

herhangi bir risk vs yok değil mi sonra rgb için pcyi yakmayalım yok yere
  6. F

onu kastediyordum işte kasa fanları bir erkek bir dişi hepsi birbirine bağlı radyatörlerde aynı şekilde bu ekran kartından çıkan dişiyi kasa fanlarından birinin erkeğine bağlasam oluyor mu
  7. F

o kadar uğraşmak istemem zaten rgbsi açılıyormuş sadece hepsini aynı şekilde adreslemek için anakarta bağlamak lazım. Bence de oluyordur muhtemelen fakat dediğiniz gibiyse riske atmanın lüzumu yok
  8. F

9060 XT Sapphire Pure
  9. F

kendim pc topluyorum anakartımda iki tane 5v argb girişi var biri kasa fanlarına biri radyatör fanlarına bağlı ekran kartındaki argbyi bağlayacak yer kalmadı. Ekran kartının argb kablosunu kasa veya radyatör fanlarından birinin arkasına bağlasam (kasa fanlarının kendi arasında bağlanıdığı gibi)...
  10. F

İNCEHESAP gaming gecesi indirim

indirimden aceleyle bitmesin diye Lian Li Vector 100R aldım 3.5k ya fan bilgisi yazmıyor fotoğraflara fanlı koymuşlar yorumda da birisi fanlı yazmış galiba 4 fanla geliyor değil mi
  11. F

Ataturk Olimpiyat Stadyumunda bloklar arasi gecis mumkun mu?

bilet fiyatı aynı olan yan yana yerlerden bahsediyorsan geçebilirsin ama örneğin kuzeyden doğuya geçemiyorsun arada 3 metre tel duvar oluyor
  12. F

Rampage psu alınır mı?

Kurtarıyorda 650 bronz yarın öbürgün ekran kartını değişirsem psu yada değişmeye gerek kalmasın diye 750 gold olsa daha iyi olur gibi geliyor ama o fiyata da beyaz yok herhalde
  13. F

Rampage psu alınır mı?

Ya kabloları kalan her şeyin bembeyaz olduğu sistemde çok göze batar diye düşünüyorum ama beyazını bulamazsam mecbur siyah alıcam
  14. F

Rampage psu alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/rampage-p750-750w-80-gold-apfc-14cm-long-life-hdb-fan-beyaz-pc-power-supply-pm-HBC000073C7NT?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:google.md:dsa.op:purchase.cid:1635354706&utm_content=agid:59854404222&wt_gl=cpc.dsa.camp1635354706adgr59854404222&ga...
  15. F

PSU'da PCIe 5 gerekli mi

tamam teşekkürler anladım
  16. F

PSU'da PCIe 5 gerekli mi

ekran kartım 9060XT ve PCIe 5 ile çalışıyor sistemimin kalan bileşenleri de PCIe 5 uyumlu fakat psularda PCIe 5 diğerlerine göre farklı galiba tam anlamadım benim alıcağım psunun PCIe 5 olması gerekiyor mu
  17. F

650/750 W 80+ Gold Psu önerisi

3/3.5 k bütçem var rengi önemsiz ses problemi olmazsa iyi olur yardımcı olursanız sevinirim
  18. F

9700X'e Beyaz 240/360 mm sıvı soğutma önerisi

link atabilir misiniz
  19. F

Kioxia Exceria G4 Plus 1TB için beyaz pasif soğutucu blok önerisi

SSD den blok çıkmıyor kasamda da yok yardımcı olursanız sevinirim
  20. F

9700X'e Beyaz 240/360 mm sıvı soğutma önerisi

9060XT 16GB Ryzen 7 9700X Colorful Battle-Ax White Wifi v15 B650M White Bütçem 3000 azıcık aşabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Geri