Arama sonuçları: *

1. R

2 adet pc topladım fiyatları biraz pahalı çıktı gibi sizce pahalımı?

https://www.trendyol.com/kodigu/160x60cm-oyuncu-masasi-gamer-desk-gaming-masa-bilgisayar-masasi-160cm-x-60cm-ayarli-ayak-p-1073315874?boutiqueId=61&merchantId=667276 şu masa hoşuma gitti
  2. R

bunu şuan alamam pc e felan basacaz parayı anca stok yenilendiğinde yetişirim
  3. R

ucuz onlar sanırsam baktım uygundu birde koltuk alıcam masa buldum güzel ben direkt odayı değiştiriyom her şey eski çağ atladım bildiğin
  4. R

monitöre birde tutacak almak istiyorum masaya sabitliyoalr ya
  5. R

monitörü şimdilik eski 75 hz i kullanıcam geçici süre 1 2 aya alıcam onuda 10 k felan çıkar 300 hz 0.5 hz 24 inç var bitane msi 9 k 1772014337 ilerleyen zaman extra 16 gb ram takıcam birde fakat 2. el takıcam onu çok pahalı temiz bulucam 1 tane
  6. R

öneri varmı peki kaliteli kozmatikli
  7. R

monitör bakıcam bide klavye mouse eskileri kulanacam bitane 17 k ikili var çok hoşuma gitti instada felan setup sayfalarındada görüyodum atıyım istersen onuda uygunsa maaş yatınca onuda alıcam 1772012884...
  8. R

şühelenmesem alıcaktım :D sürekli denedim 2 gündür deniyorum neden böyle tuzlu çıkıyo diye bütçem yetiyo ama kazıklanmak istemiyorum en sonunda geldim buraya
  9. R

kendisi dizdi o benim gibi ama ben pek anlamıyorum ondan dolayı sordum burda 80 k 5060ti sistem için banada fazla geldi son zamanlardaki krizlerden sonra belki normaldir diye düşündüm ama dalga geçildim :D
  10. R

çok dalga geciyonuz ama benima rkadaş 4060 sisteme 50 60 k baydı 2023 demi ne bana bedava verseller kullanmam 4060 ı 1772012209 kanka önerebilirmisin? eğer aralarında çok fark varsa ayrı alıyım
  11. R

valla ucuzlardan koydum ekran kartı tuzlu biraz 31 k ramde15 ikisi 46 k sını kaplıyo zaten öyle bide estetiğe harcadım onuda ucuzlardan :D 1772012019 valla çok değil ekran akrtı sök tak ram işlemci sök tak yaptım bi kaç kez
  12. R

AM 5 Sıvı soğutmayla değiştirdim hava soğutmayı
  13. R

kankam sordum işte ucuza bulmuşum 30 k da cepte kalır :D
Geri