Arama sonuçları: *

1. QuiNex

Yük altında sistem tamamen kilitleniyor ses takılıyor PSU kaynaklı olabilir mi?

Bütçem 1000-1500 TL arası.
  2. QuiNex

Hocam sizin önerebileceğiniz bir PSU varmı?
  3. QuiNex

Araştırmalarım sonucu bir f/p PSU buldum ama tam emin değilim fazla olabilirmi yoksa yeterlimi bilmiyorum https://www.trendyol.com/strong/st600-600w-80-bronze-apfc-power-supply-guc-kaynagi-p-890892054?boutiqueId=61&merchantId=253212&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
  4. QuiNex

Evet biraz araştırdım.Genellikle 500-650 watt arası kaliteli bir PSU almam gerektiğini düşünüyorum.
  5. QuiNex

Merhaba, Son zamanlarda sistemim hem oyun oynarken hem de masaüstünde tamamen kilitleniyor. Donma anında mouse ve klavye hiçbir tepki vermiyor, görüntü sabit kalıyor ve ses “bzzzz” şeklinde takılı kalıyor. Bazı durumlarda birkaç saniye sonra mavi ekran oluşuyor. Zorla kapatıp yeniden açmak...
Geri