Arama sonuçları: *

• Users: 6the6
  • Order by date
  1. 6

Yardım Gta5 de online ban yedim nasıl açtırabilirim

kanka banlı olduğum için online giremiyorum ama teşekkürler genede bilgi verdiğin için
  2. 6

Kanka benim gidipte milletin keyfini kaçırdığım yok gidipte insanları hapsetmiyorum bir şey yapmıyorum yaptığım tek şey para basmaktı üzerime başkada bir şey yapmadım vede bilen yardımcı olabilircek birisi varsa diye konu açtım
  3. 6

Bir de yardım talebinde bulundum, laf sokman için konuyu açmadım. Yardımcı olamıyorsan bile 'geçmiş olsun' der geçersin. Sizin gibilerin en büyük sorunu, kendi hatalarını görmeden başkalarının hatalarına odaklanmak 1772460726 Sırayla mı yolluyorlar sizi kanka 1772460749 sırayla mı yollanıyonuz
  4. 6

Arkadaşlar, ben sürekli hile yapan birisi değilim. GTA Online’ı çok eski zamanlardan beri oynuyorum ve ilk defa hile açtım. Eskiden oyunun açıklarından (bug) faydalanarak para kasmışlığım vardı ancak GTA Online’da eğer takım arkadaşınız yoksa para kazanmak hiç kolay değil. Tek başınayken hiçbir...
  5. 6

Merhabalar, 2024 yılında GTA 5 Online’da Cheat Engine kullanarak para hilesi yaptığım için hesabım banlandı. Banımın kaldırılmasıyla ilgili toplam 6 kez talep oluşturmama rağmen, tüm başvurularım reddedildi. Bu banı kaldırmanın bir yolu var mı? Bilgisi olan veya yardımcı olabilecek biri varsa...
Geri