Arama sonuçları: *

1. J

60k civarında gaming laptop önerisi

Game Garaj Slayer R9T-5070 C7 Amd Ryzen 9 8945HX 16GB Ram 1tb SSD RTX5070 16" 300Hz Qhd+ Freedos Gaming Laptop https://app.hb.biz/hn2CnA8DlKcC bu nasıl peki hocam gamegaraj konusundaki önerin nedir
  2. J

maksimum 70 olur hocam
  3. J

Gamegaraj ve erazer laptoplar konusunda biraz çekimserim daha öncesinde hiç kullanmadım malzeme kalitesi olsun soğutma kalitesi vs nasıl bilmiyorum kullandınız mı daha önce hiç önerir misiniz
  4. J

40-60 bin tl arası sistem önerisi

iş gereği çok sık seyahat ediyorum bir ayın 10-15 günü evde olmadığım zamanlar oluyor neredeyse ve seyahatlerimde de akşamları tamamen boş oluyorum
  5. J

hayır dahil değil sadece kasa
  6. J

evet hocam ağırlıklı olarak iş için kullanılacak ama boş vakitlerimde de render ve oyun için kullanacağım
  7. J

Bütçem 60k biraz daha sıkarsam biraz fazlası çıkar gaming laptop konusunda çok kararsızım şuana kadar masaüstü kullanıyorum ama iş gereği laptopa ihtiyacım var önerileriniz nelerdir
  8. J

Öncelikle hepinize selamlar 60k ya kadar bütçem mevcut bir yanım laptop diyor diğer yanım ise masaüstü diyor ikisi arasında çok kararsızım kullanım amacım genellikle iş için ve render almak için olacak ama boş zamanlarımda da fazlası ile oyun oynarım önceliğim masaüstü önerebileceğiniz hazır...
Geri