Arama sonuçları: *

1. L

Öneri Laptop A Monitor Alsam Olur Mu?

Hocam darbogaz olurmudan kastınız fps i dudurmekse Ben monitore bagladigimda fps im artıyor
  2. L

Aulo F87 Pro Sipariş Ettim

Kk biraz geniş gibi geldi sonra baktım sağda rakamlar yokmuş
  3. L

Lenovo 25 _10 Alinir mı

Hocam goruntu kalitesi nasıl yani 27 inch 2k monitorden daha mi iyi ghosting falan var mı bide 1080 p de kullanınca görüntüde bozulma oluyor mu
  4. L

Lenovo 25 _10 Alinir mı

Hocam genellikle fps oynayacağım ara sıra rdr araba oyunları falan oynarım yani monitör güzel duruyor ama para çıkmazsa 11k civarına bir öneriniz var mı
  5. L

🔥İndirim Detroit Become Human 28,40tl🔥🔥🔥

Hocam banada alir misiniz id chain foot
  6. L

Lenovo 25 _10 Alinir mı

Hocam peki hangi monitörü alayim...
  7. L

Lenovo 25 _10 Alinir mı

Merhabalar monitör almayı planlıyorum forumdaki kişiler bu monitörü önerdi fiyati vaatlerine gore baya uygun geldi o yüzden aklımı kurcaladı bilen ya da kullanan birisi varsa yardımcı olabilir mi...
  8. L

10-11k Monitör Tavsiyesi

Bugün almam lazım bi yardim lütfen
  9. L

10-11k Monitör Tavsiyesi

Ya 24inc almak istiyorum agirlikli valo falan oyniyacagim
  10. L

10-11k Monitör Tavsiyesi

Hocam sizin öneriniz nedir bu gün yarin almam lazım
  11. L

Çözüldü✓ Lian-Li Akvaryum Kasa Fan Dahil 4000tl Mantıklı mı?

Kk üstte filtre var psu kısmında filtre var diyer kısımlar delikli bir mesh yapi var
  12. L

10-11k Monitör Tavsiyesi

hocam bi yardım eder misin @Tayfunns
  13. L

10-11k Monitör Tavsiyesi

Hocam ama baya uzun bir süre yani uniye geçene kadar falan monitor değiştirmeyi düşünmüyorum
  14. L

10-11k Monitör Tavsiyesi

kk sorununu çözebildin mi bide ben tek monitör alcam hem fps hem hikayeli oyunlar için renkleri falan güzel olsun diyorum yani dell allienware mi alayim
  15. L

10-11k Monitör Tavsiyesi

hocam aslında fiyatına göere çok iyi şeyler vaad ediyor yani sanki dolandırılcakmışım gşbş bşr his var dell de11 k nerdeyse 2 katı yukarda atıığım iki aoc modeli var onlar nasıldır
  16. L

10-11k Monitör Tavsiyesi

hangisini alayim peki
  17. L

10-11k Monitör Tavsiyesi

hocam 24 inc olması lazım 24 inc bir monitör öneriniz var mı
  18. L

10-11k Monitör Tavsiyesi

hocam 24 inc şart yani aslında dell alcamtım sonra sizlerin dediği gibi fullhd bir monitöre 11 bin tl vermek biraz fazla diye düşündüm. sizin öneriniz nedir
Geri